Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Οι Ανώνυμοι: Πέντε δολοφόνοι. Αμέτρητα θύματα. Μόνο δύο άνθρωποι μπορούν να αποδώσουν δικαιοσύνη.

 

Με τον χαρακτηριστικό «σκοτεινό, εμμονικό και όμορφα δομημένο» (Booklist) τρόπο γραφής του και τις ανατροπές που κόβουν την ανάσα, ο Τζον Κόνολι επιστρέφει στα BELL Best Seller με τη νέα πολυαναμενόμενη προσθήκη στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων με ήρωα τον Τσάρλι Πάρκερ. Το #1 διεθνές bestseller Οι Ανώνυμοι είναι ένα σφιχτοδεμένο, ατμοσφαιρικό θρίλερ που θα απολαύσουν όλοι οι λάτρεις του είδους. 


Το κυνήγι των πιο θανάσιμων εγκληματιών πολέμου μόλις ξεκίνησε…   
                                                            
                        

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Στο Άμστερνταμ, τρεις άνθρωποι σφαγιάζονται σ’ ένα σπίτι κοντά σ’ ένα κανάλι, οι σοροί τους τοποθετούνται γύρω από το σταυρωμένο σώμα του πατριάρχη τους, του Ντε Γιάχερ –ρυθμιστή, ενδιάμεσου και έμπιστου φίλου του επαγγελματία δολοφόνου ονόματι Λούις. Οι υπεύθυνοι γι’ αυτούς τους φόνους είναι Σέρβοι εγκληματίες πολέμου. Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη δίκαιη τιμωρία τους, επιστρέφοντας στην πατρίδα τους.


Κάνουν λάθος.


Γιατί ο Λούις έχει φτάσει στην Ευρώπη για να τους κυνηγήσει: πέντε δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν πριν εξαφανιστούν στην ανατολική Ευρώπη.


Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα.


Το έκτο πρόσωπο της δολοφονικής παρέας.

Κριτικές


«Εξαιρετικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους».  - Kirkus Reviews

«Όπως πάντα, η γραφή είναι εξαιρετική: Ο Κόνολι είναι ένας εκπληκτικά ταλαντούχος παραμυθάς, ένας αυθεντικός τεχνίτης του γραπτού λόγου, και τα βιβλία του είναι απόλαυση για τον αναγνώστη». - Booklist


«Η απειλή ποτέ δεν ήταν τόσο σαγηνευτική». - Guardian


Πληροφορίες για το βιβλίο


Οι Ανώνυμοι (The Nameless Ones) του John Connolly
Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης


Τιμή: €11,90 ● Σελίδες: 400 ● ΙSBN:  978-960-507-160-8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου