Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Καχαραμπού: η συνέχεια της Νύχτας του Σάουιν


Η Νύχτα του Σάουιν κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2017 και ήταν το πιο πολυσυζητημένο ντεμπούτο της χρονιάς εκείνης. Η Φραντζέσκα Μάνγγελ δημιούργησε μια σαγηνευτική ιστορία για την αγάπη, τη φιλία και τη μοίρα, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες και ψηφίστηκε από το αναγνωστικό κοινό ως το πιο αγαπημένο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, κατακτώντας έτσι το 2018 το Βραβείο Βιβλίου Public Πρωτοεμφανιζόμενου στη Λογοτεχνία

Το Καχαραμπού, η πολυαναμενόμενη συνέχεια της Νύχτας του Σάουιν, ξεκινάει από εκεί ακριβώς που τελείωσε το πρώτο βιβλίο και αποκαλύπτει σιγά σιγά όλα τα χαμένα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τη σκοτεινή ιστορία της Στέφης, του Κίμωνα και του Δράκου. Από τη Σκωτία μέχρι την Αθήνα και από το Μαρόκο μέχρι την Κένυα, το Καχαραμπού είναι ένα λογοτεχνικό ταξίδι στο χρόνο που οδηγεί στην αλήθεια πίσω από τα γεγονότα της Νύχτας του Σάουιν και ταυτόχρονα μια συγκλονιστική ιστορία για το καλό, το κακό και τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας…  

Λίγα λόγια για την υπόθεση


 
«Καχαραμπού σημαίνει κεχριμπάρι. Στη γλώσσα μου».

Έτσι της είχε πει. Τώρα εκείνη θα κληθεί να μάθει πολύ περισσότερα από τη λέξη,  τη γλώσσα του. Όλα όσα κρύβει ο κόσμος του κι η νύχτα που μοιράστηκαν, η Νύχτα του Σάουιν.
 
Δύο γυναίκες σε δύο διαφορετικούς χρόνους βυθίζονται σε ένα μυστηριώδες οδοιπορικό και καταλήγουν σε έναν άγριο, απόκρυφο τόπο που θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον ίδιο τους τον εαυτό. Με ό,τι γνώριζαν ως τώρα για τη ζωή, το καλό, το κακό, τον έρωτα και την αυτοθυσία.  

Το Καχαραμπού αποτελεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος του βραβευμένου μυθιστορήματος Η Νύχτα του Σάουιν. Ξεκινώντας με την άγρια αποκάλυψη που έκλεισε το πρώτο βιβλίο, φανερώνει ένα προς ένα όλα τα κρυμμένα κομμάτια της σκοτεινής ιστορίας της Στέφης, του Κίμωνα και του Ξένου, ταξιδεύοντας τους ήρωες στο χρόνο μέσα από τις σελίδες ενός ξεχασμένου ημερολόγιου και μιας καταραμένης αγάπης. 


Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα




Η Νύχτα του Σάουιν επιστρέφει με το Καχαραμπού

Οι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Φραντζεσκας Μανγγελ Καχαραμπού την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 18:30 στον εκθεσιακό χώρο του T.A.F. The Art Foundation (Νορμανού 5, Μοναστηράκι, Αθήνα).

Γνωρίστε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του βραβευμένου μυθιστορήματος Η Νύχτα του Σάουιν. Ένα μυστηριώδες οδοιπορικό για τη ζωή, το καλό, το κακό, τον έρωτα και την αυτοθυσία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, η αναγνώστρια Θεοδοσία Δάκογλου και ο Χάρης Νικολακάκης από τις Εκδόσεις BELL.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου