Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Για Έναν Χαμένο Παράδεισο: Στη διαδρομή προς τον δικό τους παράδεισο, πρέπει πρώτα να περάσουν από την κόλαση

 

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για το πιο σκοτεινό και ταυτόχρονα πιο φωτεινό ταξίδι της ζωής σας. Η αγαπημένη όλων και συγγραφέας των #1 bestseller αισθηματικής λογοτεχνίας Έλενα Αντωνίου επιστρέφει με την πιο ιδιαίτερη, πιο ξεχωριστή ιστορία που έχει γράψει μέχρι σήμερα.

Το πολυαναμενόμενο Για Έναν Χαμένο Παράδεισο είναι ένα μυθιστόρημα για την αναζήτηση της ευτυχίας, για τον αγώνα να ξεπεράσουμε όλα όσα μας πονούν και μας σταματούν από το να ζήσουμε τις ζωές μας όπως ακριβώς μας αξίζει. Μια συγκλονιστική ιστορία για τον παράδεισο που ο καθένας κρύβει μέσα του και για τη μία στιγμή εκείνη που αρκεί για να αποκαλυφθούν αυτά που κρατάμε βαθιά θαμμένα.

Αν είστε έτοιμοι να διασχίσετε το μονοπάτι για τον παράδεισο, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως, συχνά, αυτό ξεκινάει από την κόλαση…   



Λίγα λόγια για την υπόθεση



Η επιμελήτρια εκθέσεων και θεωρητικός Τέχνης Εύα Λιανού ταξιδεύει στη Φλωρεντία μετά την πρόταση της καθηγήτριας Τέχνης και Πολιτισμού Φεντερίκα Μπαρόνε, για να αναλάβει την έκθεση της ιδιωτικής συλλογής του αείμνηστου συζύγου της.

Εκεί η Εύα έρχεται αντιμέτωπη με τον δύστροπο και κυνικό γιο του εκλιπόντα, που δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με την τέχνη. Παρά την ψυχρή συμπεριφορά του, ο Αλεσάντρο ντε Λούκα είναι πολύ μυστηριώδης και γοητευτικός για να αγνοήσει την παρουσία του.

Ο Αλεσάντρο, που ενδιαφέρεται μόνο για τις κερδοφόρες επενδύσεις του, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο πατέρας του άφησε στη διαθήκη του την ιδιωτική συλλογή των σπάνιων και πολύτιμων έργων τέχνης του στον ίδιο, αντί σε μια γκαλερί της Τοσκάνης. Όταν ζητάει τη βοήθεια της μητριάς του, της Φεντερίκα Μπαρόνε, για να οργανώσει μια έκθεση στη μνήμη του πατέρα του, εκπλήσσεται όταν εκείνη φέρνει από την Ελλάδα μια νεαρή επιμελήτρια για να αναλάβει ένα τόσο μεγαλεπήβολο έργο.

Και όμως, αυτή η γυναίκα έχει κάτι ανεξήγητο που τον συνεπαίρνει και τον παρασύρει πέρα από τα όριά του. Ο έρωτας έρχεται σαν φλωρεντινή βροχή, απρόσμενα και παράφορα, ώσπου ο Αλεσάντρο και η Εύα αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα τους ενώνουν είναι αυτά που τους χωρίζουν.


Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα

 


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Έλενας Αντωνίου Για Έναν Χαμένο Παράδεισο την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 18:00, στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ. 211 408 0820).


Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Εύα Νάτση, blogger και διαχειρίστρια της ομάδας "Βιβλίο της Παρέας" και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοβός


Πληροφορίες για το βιβλίο


Για Έναν Χαμένο Παράδεισο της  Έλενας Αντωνίου

● Τιμή: €10,90   ● Σελίδες: 312 ● ΙSBN:  978 960 620 898 0 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου