Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Πειράματα: Η νέα διάσταση του τρόμου είναι εδώ

 

Είναι Έλληνας, αλλά γράφει σαν Αμερικάνος. Τα μυθιστορήματά του είναι αυτοτελή, αλλά έχουν ένα κοινό: οι ήρωές τους εξερευνούν τα όρια της αντοχής τους και τελικά, για να επιβιώσουν, αναγκάζονται να φτάσουν ΣΤΑ ΑΚΡΑ. Τα τρία πρώτα του βιβλία, Νεκρή Πόλη, Αγριότοπος και Μοτέλ Μιζούρι αγαπήθηκαν από το αναγνωστικό κοινό για την ασταμάτητη δράση και το ανατρεπτικό φινάλε τους και έγιναν bestseller από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους.


Τώρα το καλοκαίρι, ο John Killian επιστρέφει με μια νέα ιστορία ΣΤΑ ΑΚΡΑ, που όμως, αυτή τη φορά, είναι… Black Label –δηλαδή, ένα μυθιστόρημα υπερφυσικού τρόμου. Το Πειράματα είναι μια σκοτεινή, γεμάτη αγωνία ιστορία, όπου τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία είναι δυσδιάκριτα και ο αδιανόητος τρόμος παραφυλά σε κάθε γύρισμα της σελίδας –κυριολεκτικά. Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στη νέα διάσταση του τρόμου… 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Αυτό που ήθελε ο Ντον Μπάρκερ ήταν να πάει επιτέλους στο εξοχικό σπίτι που τόσο ανέλπιστα κληρονόμησε έξω από μια μικρή πόλη του Τέξας, και να κάτσει εκεί ολομόναχος για να γράψει το βιβλίο του. Δεν ήθελε ούτε το φίλο του τον Πρινς ούτε τα δυο κορίτσια που εκείνος επέμενε να φέρει μαζί του. Όμως έπρεπε να τους ανεχτεί πια, και να περιμένει υπομονετικά να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα. Η Σάιρα, μάλιστα, ήταν τόσο όμορφη. Πώς μπορούσε να της αντισταθεί;

Αλλά εκείνο που ξεκινά σαν ανέμελη εκδρομή θα γίνει η φυλακή τους όταν μια ομίχλη θα κυκλώσει την περιοχή, και σύντομα θα εξελιχθεί σε μια εφιαλτική κατάβαση στην Κόλαση. Γιατί το σπίτι δεν είναι μόνο του. Κάτι παλιό, μυστικό και σκοτεινό μοιάζει να το κατοικεί –κάτι που επιφυλάσσει στους τέσσερίς τους μια σειρά από ανείπωτους τρόμους. Πράγματα που δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Πράγματα που μπορούν να σε τρελάνουν και να σε σκοτώσουν.

Για να μη χαθούν μέσα σ’ έναν εφιάλτη, ο Ντον και οι τρεις φίλοι του θα πρέπει να τα βάλουν με τους δαίμονές τους –θα πρέπει να ζήσουν και να πεθάνουν στα άκρα.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Πειράματα [Στα Άκρα #4 – Black Label] του John Killian

Τιμή: €11,90 ● Σελίδες: 320 ● ΙSBN:  978-960-507-161-5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου