Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ραντεβού στου Μπο: Μια ανάρμοστη σχέση, ένα κακόφημο στέκι, κάμποσα ανεξήγητα εγκλήματα. Μια υπόθεση για τον Στάθη Παντελιά.

 

Όλοι γνωρίζετε πια πως ο απρόβλεπτος ντετέκτιβ Στάθης Παντελιάς έχει μια βασική αρχή: να μην αφήνει ποτέ πίσω του εκκρεμότητες. Κι αν δεν το γνωρίζετε καιρός να το μάθετε. Γιατί ο αγαπημένος ήρωας της Κωνσταντίνας Μόσχου επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στα BELL με μια υπόθεση που μπάζει από παντού. Κι όταν λέμε «μπάζει» δεν εννοούμε πως κάνει ρεύμα και δροσίζει τον αναγνώστη. Αν και τώρα που το αναφέραμε, αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος για να σας κάνουμε να διαβάσετε το Ραντεβού στου Μπο... Αλλά όχι. Το Ραντεβού στου Μπο δεν έχει ανάγκη από μαρκετινίστικα τρικ (την κρατάμε την ιδέα πάντως με το βιβλίο-αιρ-κοντίσιον). 

Γρήγορο, μυστηριώδες, χιουμοριστικό, ανατρεπτικό, το νέο μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παντελιά είναι εδώ και η νότα αισιοδοξίας που χρειαζόταν το καλοκαίρι σας μόλις έπαιξε! 

Την ακούτε; 🎵 🎵

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ο ντετέκτιβ Στάθης Παντελιάς με το ζόρι προσπαθούσε να μη χασμουρηθεί μπροστά στην πελάτισσα. Ήταν μια τόσο κοινότοπη ιστορία ζήλιας. Αλλά το ευρώτουβλο δεν ήταν διόλου κοινότοπο, μια χαρά αναπαυόταν στο συρτάρι του.

Το ζήτημα ήταν ένα: πώς μια απλή νταντά τα κονόμησε, ώστε να μπορεί να τον πληρώνει τόσο αδρά; Ποια ήταν η σχέση της με τον εργοδότη της και γιατί αποπειράθηκε να τον σκοτώσει;

Ένα βρόμικο αθλητικό κύκλωμα και δύο φόνοι οδηγούν στο κακόφημο στέκι του Μπο, όπου άτομα κάθε λογής, από τον λεγόμενο «καλό κόσμο» και από τον υπόκοσμο, μπλέκονται σε μια παράξενη ιστορία τρελών απαιτήσεων. Ο Στάθης Παντελιάς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει. Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν αφήνει ποτέ πίσω του εκκρεμότητες. 


Πάρτι για την κυκλοφορία του βιβλίουΟι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν για να γιορτάσουμε με ένα ποτήρι κρασί και καλοκαιρινές μουσικές την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματος της Κωνσταντίνας Μόσχου Ραντεβού στου Μπο την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, ώρα 18:00 στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμ. Μπενάκη 22).


Πληροφορίες για το βιβλίο

Ραντεβού στου Μπο της Κωνσταντίνας Μόσχου

Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-620-899-7Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου