Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Το Χρέος: Η μεγάλη επιστροφή του Τζακ Ρίτσερ!

 

Η #1 σε πωλήσεις σειρά βιβλίων (σύμφωνα και με τα πρόσφατα στοιχεία της Amazon) του Lee Child συνεχίζεται με τη νέα πολυαναμενόμενη περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ, Το Χρέος. Σ’ αυτό το #1 New York Times bestseller, ο αγαπημένος ήρωας της crime λογοτεχνίας αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του μέχρι σήμερα.

Ο Τζακ Ρίτσερ είναι εδώ. Τα λόγια είναι περιττά. Καλή απόλαυση!
 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


«Το σύμπαν είναι τυχαίο», λέει ο Ρίτσερ.
«Μία στο τόσο τα πράγματα πάνε καλά».
Αυτή δεν είναι μία από αυτές τις φορές.


Ο Τζακ Ρίτσερ βρίσκεται σε ένα υπεραστικό λεωφορείο, κοιτάζει απλώς τη δουλειά του, δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο προορισμό και έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να φτάσει εκεί. Κατεβαίνει από το λεωφορείο για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο, ο οποίος κινδυνεύει να γίνει θύμα ενός εγκλήματος. Αλλά ξέρετε τι λένε για τις καλές πράξεις. Και τώρα ο Ρίτσερ θέλει να διορθώσει την κατάσταση.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχουν κάνει κάποια ατυχή λάθη και τώρα χρωστούν πολλά λεφτά σε εγκληματίες. Η μία παράτολμη κίνηση οδηγεί στην επόμενη και ξαφνικά ο Ρίτσερ καταλήγει καταζητούμενος σε έναν βίαιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο συμμορίες Ουκρανών και Αλβανών.
 
Ο Ρίτσερ πρέπει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από τους τοκογλύφους, τα καθάρματα και τους δολοφόνους. Συνεργάζεται με μια σερβιτόρα που έχει μπουχτίσει με την κατάσταση και ξέρει περισσότερα από όσα ισχυρίζεται, και βάζει σκοπό του να ρίξει τους ισχυρούς από το θρόνο τους και να κάνει τους άπληστους να πληρώσουν. Δύσκολη αποστολή. Οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Αλλά ο Ρίτσερ πιστεύει σε ένα συγκεκριμένο είδος δικαιοσύνης... αυτή που εμφανίζεται μία στο εκατομμύριο.


Πληροφορίες για το βιβλίο

Το Χρέος (Blue Moon) του Lee Child

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Τιμή: €12,90 ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-162-2 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου