Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

O Ψυχοθεραπευτής: Θα χρειαστεί να μιλήσεις σε κάποιον

 

Η B.A. Paris γνωρίζει πολύ καλά το είδος του ψυχολογικού θρίλερ και αυτό το αποδεικνύουν όχι μόνο οι πωλήσεις των βιβλίων της, που έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα σε σαράντα γλώσσες, αλλά και οι φανατικοί αναγνώστες που την ακολουθούν πιστά από την πρώτη στιγμή –από το εκδοτικό φαινόμενο και παγκόσμιο bestseller που την καθιέρωσε, το Πίσω από κλειστές πόρτες.

Τώρα, η Paris επιστρέφει με μια απολαυστικά σκοτεινή ιστορία, ένα δυνατό και αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ, σπαρμένο με μυστικά, ψέματα, παράνοια και την αγχωτική κλειστοφοβία μιας αυστηρά κλειστής κοινότητας. Ο Ψυχοθεραπευτής διαδραματίζεται στο φαινομενικά ειδυλλιακό περιβάλλον ενός ακριβού προαστίου. Εκεί, οι προνομιούχοι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με μια μυστηριώδη υπόθεση φόνου. Και τότε όλα καταρρέουν, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Για να μπορέσεις να επιβιώσεις θα χρειαστεί να μιλήσεις σε κάποιον…

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Όταν η Άλις και ο Λίο μετακομίζουν σ’ ένα πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι στον Κύκλο, ένα ιδιωτικό φυλασσόμενο συγκρότημα ακριβών μονοκατοικιών, νομίζουν ότι βρήκαν ακριβώς αυτό που ονειρεύονταν. Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται…

Καθώς αρχίζει σιγά σιγά να γνωρίζει καλύτερα τους γείτονές της, η Άλις ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό, φρικτό μυστικό που σχετίζεται με το καινούργιο της σπίτι και αρχίζει να νιώθει μια ισχυρή σύνδεση με τη Νίνα, την ψυχοθεραπεύτρια που ζούσε εκεί πριν απ’ αυτούς. 

Η επιθυμία της Άλις να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να μάθει τι συνέβη πριν από δύο χρόνια της γίνεται πραγματική εμμονή. Όμως κανένας δε θέλει να μιλήσει γι’ αυτό. Οι γείτονές της κρύβουν μυστικά και ο κόσμος τους δεν είναι τόσο τέλειος όσο δείχνει…


Η B. A. Paris, η συγγραφέας των bestseller των Sunday Times που έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, επιστρέφει σ’ αυτό που αγαπάει περισσότερο, τα δυνατά ψυχολογικά θρίλερ, με μια απολαυστικά σκοτεινή ιστορία μυστικών, ψεμάτων και ανατροπών. 


Πληροφορίες για το βιβλίο


O Ψυχοθεραπευτής (The Therapist) της B. A. Paris

 Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου

Τιμή: €17,70 ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN:  978-960-620-907-9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου