Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Είμαι ο θάνατος: Πώς μπορείς να σταματήσεις το θάνατο;

 

Σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στην εγκληματική συμπεριφορά, εργάστηκε στην Εισαγγελία της Πολιτείας του Μίσιγκαν όπου είχε την ευκαιρία να πάρει συνεντεύξεις από πολλούς εγκληματίες και να τους μελετήσει από κοντά, κάθε μυθιστόρημά του είναι και μια ξεχωριστή, καθηλωτική ιστορία που γίνεται στιγμιαία διεθνές bestseller, κάθε επόμενο θρίλερ του είναι πιο εθιστικό από το προηγούμενο. 

Δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο Chris Carter και αυτή είναι η έβδομη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, που όλοι περιμένατε: Είμαι ο Θάνατος. Τώρα, μπορεί να ξεκινήσει το καλοκαίρι!

                                                                            

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Εφτά μέρες μετά την απαγωγή της, το πτώμα μιας εικοσάχρονης γυναίκας βρίσκεται σε ένα σημείο του Διεθνούς Αερολιμένα του Λος Άντζελες. Κείτεται με τα άκρα της τεντωμένα, σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο πεντάκτινο αστέρι.

Η νεκροτομή θα αποκαλύψει πως βασανίστηκε και δολοφονήθηκε με παράξενο τρόπο. Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δε σταματούν εδώ. Στο δολοφόνο αρέσουν τα παιχνίδια, και άφησε κάτι στους αστυνομικούς…

Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, επικεφαλής της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, αναλαμβάνει την υπόθεση. Αμέσως, όμως, ένα δεύτερο πτώμα εμφανίζεται.

Ο Χάντερ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις καθημερινά, θα κληθεί να κυνηγήσει ένα τέρας. Έναν κυνηγό του οποίου το παρελθόν κρύβει ένα απαίσιο μυστικό. Ένα αρπακτικό που η επιθυμία του να κάνει κακό στους ανθρώπους και η δίψα του για φόνο είναι άσβεστες —γιατί είναι ο θάνατος.


Πληροφορίες για το βιβλίο

Είμαι ο Θάνατος (I am Death) του Chris Carter

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-149-3  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου