Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Η Δική του & Η Δική της: Σε κάθε ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές. Εσύ, ποιον θα πιστέψεις;

 

Τζακ: «Τρεις λέξεις για να περιγράψω τη γυναίκα μου: Όμορφη. Φιλόδοξη. Αδυσώπητη».
Άννα: «Μου αρκεί μια λέξη για να περιγράψω το σύζυγό μου: Ψεύτης».  

Εσύ, ποιον θα πιστέψεις;


Η Άλις Φίνι, η συγγραφέας του ψυχολογικού θρίλερ Μερικές φορές λέω ψέματα, που έγινε #1 bestseller σε περισσότερες από 20 χώρες –και πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Έλεν Ντετζένερις και τη Warner Bros, με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ– επιστρέφει με μια καθηλωτική, εθιστική ιστορία φόνων, ψεμάτων και εξαπάτησης. 

To Η δική του & η δική της, το οποίο βρίσκεται επίσης στη διαδικασία τηλεοπτικής παραγωγής από τη Freckle Films της Τζέσικα Τσάστεϊν, είναι το βιβλίο που θα καρφωθεί στο μυαλό σου αυτό το καλοκαίρι και θα σε κάνει να θυμηθείς τι σημαίνει καλό βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Η Άννα Άντριους δούλεψε σκληρά για να γίνει η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του BBC. Και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κρατήσει τη δουλειά των ονείρων της.

Όταν μια γυναίκα δολοφονείται στο Μπλάκνταουν, στο ήσυχο χωριό που μεγάλωσε, η Άννα δε θέλει να καλύψει την υπόθεση. Όταν όμως αποδεικνύεται πως το θύμα είναι μια παιδική φίλη της, είναι αδύνατο να φύγει. Σύντομα γίνεται αντιληπτό πως η Άννα δεν καλύπτει απλώς την ιστορία, αλλά η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρό της.

Ο πρώην σύζυγός της, ο ντετέκτιβ Τζακ Χάρπερ, δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα κατέληγε να δουλεύει σε ένα μέρος όπως το Μπλάκνταουν. Όταν ανακαλύπτεται το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, ο Τζακ αποφασίζει να μην αποκαλύψει σε κανέναν πως γνώριζε το θύμα. Μέχρι που αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ο ίδιος είναι ύποπτος στη δικιά του έρευνα για τη δολοφονία.

Σ’ αυτή την ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές.
Η δική του και η δική της.
Ο ένας από τους δύο γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα παραδέχεται.
Κάποιος δε λέει όλη την αλήθεια.
Και ίσως, τελικά, για κάποια μυστικά να αξίζει να σκοτώσεις…

Η Alice Feeney ξέρει να παίζει με το μυαλό σου.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο

 

Η Δική του & Η Δική της (Ηis & Hers) της Alice Feeney

Μετάφραση: Νεκτάριος Καλαϊτζής

Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-620-873-7   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου