Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages - Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων

 


Η ομάδα Greek Instagramers Events και οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages με 270 εικόνες από τα χωριά της Ελλάδας. Το λεύκωμα  προέκυψε από τον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών δράσεων πιο δραστήριας κοινότητας Ελλήνων Instagramers.

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι μάς καλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ελληνική επαρχία που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου. Τα υπέροχα τοπία, οι χωριάτικες αρχιτεκτονικές, οι όμορφες γειτονιές, οι παραδόσεις, τα έθιμα, η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, οι εποχές, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας κάθε περιοχής, οι ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας –όλες συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα: #my_greece: villages.

Αξίζει να σημειωθεί πως το #my_greece: villages αποτελεί τη συνέχεια του φωτογραφικού λευκώματος #my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» των Public Book Awards 2018. Όπως συνέβη και με το πρώτο project, την έκδοση του νέου λευκώματος συνοδεύει η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας #my_greece: villages, η οποία θα φιλοξενείται τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Tο λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω Internet.
                                                                                 

Οπισθόφυλλο


Όμορφα χωριά, μαγευτικά τοπία, αυθεντικές φυσιογνωμίες, έθιμα, παραδόσεις, φιλοξενία...
Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις εικόνες μιας άλλης εποχής που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.
Αυτή είναι η ελληνική επαρχία μέσα από το βλέμμα ταλαντούχων φωτογράφων.


270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – 270 χωριά – μία χώρα
Η Ελλάδα μας
Τα χωριά μας
Οι αναμνήσεις μας
#my_greece:villages


Σε συνεργασία με την ομάδα: Greek Instagramers Events [@gr_events]


Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».


Πληροφορίες για το λεύκωμα


Φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages
Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά 270 insta-φωτογράφων

Τιμή: €15,00 ● Σελίδες: 192 ● ΙSBN:  978-960-620-869-0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου