Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Μοτέλ Μιζούρι: Πάρτε μια γεύση από τον παράδεισο

 


Μετά τα bestseller Νεκρή Πόλη και Αγριότοπος, ο John Killian επιστρέφει με το νέο του πολυαναμενόμενο αυτοτελές θρίλερ αγωνίας που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Το Μοτέλ Μιζούρι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα περιμένατε από μια ιστορία του συγγραφέα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας φτάνει στα άκρα: «επεξεργασμένη, υπέροχη γλώσσα, ατμοσφαιρική περιγραφή, σασπένς και δυναμική, χαρακτήρες αντιφατικούς και σάρκινους απολύτως συμβατούς με τις πράξεις τους» (Ελένη Γκίκα, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, Fractal), «ασταμάτητη αγωνία και ένα εντελώς ανατρεπτικό φινάλε» (Γιώργος Δάμτσιος, συγγραφέας).

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα σκληρό και απολύτως συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα από έναν «εξαιρετικό αφηγητή» (Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, περιοδικό Πολάρ), ο Killian είναι ο άνθρωπός σας και το Μοτέλ Μιζούρι το βιβλίο του καλοκαιριού (σας). 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ο Μπιλ Μακάρτι είχε μόνο ένα ταλέντο: ήξερε να επιβιώνει. Ανεξάρτητα από το πόσο ακραίες και επικίνδυνες ήταν οι συνθήκες γύρω του, και ανεξάρτητα από το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει κάθε φορά, ο Μπιλ Μακάρτι θα επιβίωνε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που θέλει πια δεν είναι να μάχεται. Είναι κάτι πολύ ταπεινό. Θέλει επιτέλους να μάθει να ζει μαζί με τους άλλους. Να εργάζεται, να βλέπει το κορίτσι του, και να νιώθει το χρόνο να περνά. Δεν είναι πολλά όλα αυτά. Αλλά ο κόσμος είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος για να ζεις. Και η δουλειά που θα βρει, στην τεράστια έπαυλη ενός μεγαλοεπιχειρηματία έξω από το Κάνσας Σίτι, είναι μια πολύ επικίνδυνη δουλειά. Όπως θανάσιμα επικίνδυνοι είναι και όλοι οι νέοι του συνεργάτες. Άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν χωρίς να ανοιγοκλείσουν καν τα μάτια, άνθρωποι μαθημένοι να ασκούν μια εξουσία τρόμου επάνω στους άλλους.

Όταν ο κλοιός σφίξει ασφυκτικά γύρω του, ο Μπιλ Μακάρτι θα πρέπει να ξεδιπλώσει όλα του τα ταλέντα αν θέλει να επιβιώσει. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως στο τέλος πρέπει να μείνει μόνο αυτός ζωντανός.



Ένα άγριο, απρόσμενο θρίλερ, μια περιπέτεια που διαβάζεται χωρίς σταματημό, με έναν ήρωα που ζει και πολεμά στα άκρα.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Μοτέλ Μιζούρι [Στα άκρα #3] του John Killian

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-507-151-6 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου