Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Σταχτόνερο: Θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια...



Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι τοξικοί. Άνθρωποι που ζουν περιμένοντας, παρακολουθώντας πίσω από τα παράθυρα και μισώντας. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν αρκετοί στο Λίθι. Και γνωρίζουν πολλά για το φονικό που συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία τους. Αλλά θέλουν να τα κρατήσουν μόνο για τους εαυτούς τους. Όμως η δημοσιογράφος Ξένια Μαρίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια. Δε θα τη σταματήσει τίποτα. Και κανένας…

Οι Εκδόσεις BELL εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τη συγγραφέα του Λέμον Πάι, Κωνσταντίνα Μόσχου, και παρουσιάζουν το νέο, συναρπαστικό μυθιστόρημά της. Το Σταχτόνερο είναι ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα μυστηρίου, όπου κυριαρχούν η αγωνία, τα μυστικά, τα ψέματα και οι αμφιβολίες για όλους και για όλα. Μια ιστορία χαρακτήρων και έντονων συναισθημάτων, που θα σας καθηλώσει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της σελίδα.



Λίγα λόγια για την υπόθεση



Τι είναι αυτό που κρατά σφραγισμένα τα στόματα στο Λίθι; 

Στο μικρό απομονωμένο χωριό της Ηπείρου, πίσω από τα δαντελωτά κουρτινάκια των κλειστών παραθύρων, κάποιοι παραμονεύουν όμοια με ακρίδες, ακίνητες, έτοιμες να χιμήξουν. Όταν είναι πολλές μπορεί να γίνουν μία από τις δέκα πληγές του φαραώ. Και μπορούν να σκοτώσουν τις αθώες παιδικές ψυχές της Αννούλας και του Νεόφυτου. Όπως κάποιος σκότωσε τη μητέρα τους.

Η δημοσιογράφος Ξένια Μαρίνη είναι εκείνη που θα χαλάσει τη σιωπηλή συμφωνία τους. Γιατί οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν. Δεν αρκεί όμως να μάθει ποιος είναι ο φονιάς. Πρέπει να μάθει γιατί το έκανε. Έτσι μόνο θα σταματήσει το μίσος.

Η Ξένια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κάθαρση, ακόμα και με κίνδυνο της ίδιας της ζωής της. Νερό και στάχτη…



Πληροφορίες για το βιβλίο



Σταχτόνερο της Κωνσταντίνας Μόσχου

Τιμή: € 12,20 ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN:  978-960-620-773-0 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου