Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η Γυναίκα στο Δάσος: Όταν οι νεκροί καλούν... ο Τσάρλι Πάρκερ απαντά.



Ο Τζον Κόνολι δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, ενώ ο διάσημος ήρωάς του, ο ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Η Γυναίκα στο Δάσος είναι η πολυαναμενόμενη 16η περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ και πρόκειται για ένα βιβλίο με «περίτεχνη πλοκή, πλούσιους χαρακτήρες και μια σειρά από τρομακτικές καταστάσεις που θα κάνουν τους αναγνώστες να καταβροχθίσουν τις σελίδες του» (Kirkus Reviews). 

Συνδυάζοντας για ακόμη μια φορά, με μοναδικό, αριστοτεχνικό τρόπο, το νουάρ με το μεταφυσικό στοιχείο, ο Κόνολι επιστρέφει με ένα θρίλερ που «θα σας στοιχειώσει και θα σας κρατήσει ξύπνιους το βράδυ, να διαβάζετε με τα φώτα ανοιχτά και το τηλέφωνο απενεργοποιημένο» (RT Book Reviews).

Αν δεν έχετε μπει ακόμη στο μαγικό κόσμο του Τσάρλι Πάρκερ, υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη επανακυκλοφορήσει τα πρώτα πέντε βιβλία της σειράς (Κάθε Νεκρό Πράγμα, Το Δέντρο του Θανάτου, Φονικό Είδος, Στο Λευκό Δρόμο και Ο Μαύρος Άγγελος), ενώ στις 24 Απριλίου κυκλοφορεί σε νέα έκδοση το έκτο βιβλίο, Οι Κούφιοι Άνθρωποι. Συνεπώς, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο αναγνωστικό ταξίδι: αυτό του «Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή»!



Λίγα λόγια για την υπόθεση




Είναι άνοιξη, και το πτώμα μιας νεαρής Εβραίας ανακαλύπτεται θαμμένο, και σχεδόν διατηρημένο, στα δάση του Μέιν. Είναι φανερό πως είχε γεννήσει λίγο πριν πεθάνει. Όμως δεν υπάρχει ούτε ίχνος του μωρού.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ προσλαμβάνεται από το δικηγόρο Μόξι Κέιστιν για να παρακολουθεί τις έρευνες της αστυνομίας και να βρει το παιδί, αλλά ο Πάρκερ δεν είναι ο μόνος που ψάχνει. Κάποιος άλλος ακολουθεί τα ίχνη που άφησε η γυναίκα, κάποιος που ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από ένα αγνοούμενο παιδί, κάποιος διατεθειμένος ν’ αφήνει πτώματα στο πέρασμά του.

Και σ’ ένα σπίτι κοντά στο δάσος, ένα τηλέφωνο-παιχνίδι αρχίζει να χτυπάει. Γιατί ένα μικρό αγόρι δέχεται κλήση από μια νεκρή γυναίκα…




Πληροφορίες για το βιβλίο




Η Γυναίκα στο Δάσος (The Woman in the woods) του John Connolly
 
Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου
 
Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 480 ● ΙSBN:  978-960-507-124-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου