Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Το ράντσο του έρωτα: Αυτό το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο ήρθε να αναστατώσει τη ζωή του!





Τι συμβαίνει όταν ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να αποδείξει στον πατέρα του ότι θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του; Αναγκάζεται να πάει στην άλλη άκρη της χώρας και να μείνει σε ένα μέρος που δεν έχει καμία σχέση με την πολυτελή ζωή που είχε συνηθίσει. 

Και μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να μη σκοτώσει αυτόν τον ύπουλο άντρα που κατάφερε να γίνει το «αγαπημένο παιδί» του πατέρα της και τώρα είναι αναγκασμένος να τη φιλοξενήσει στο ράντσο του;

Η Πωλίνα Νικολιδάκη, η συγγραφέας των Έρωτας στις Κυκλάδες και Έρωτας σαν Τέχνη, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μια συναρπαστική ιστορία που θα σας ταξιδέψει μέχρι το Βερμόντ. Εκεί, η Σάρλοτ θα έρθει αντιμέτωπη με τον Τρόι. Όσο κι αν μισεί το γεγονός ότι πρέπει να περάσει έξι μήνες μακριά από το Σαν Φρανσίσκο,  η ατίθαση κοπέλα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την ανεξαρτησία της –με κάθε κόστος. Μόνο που τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντοτε όπως τα υπολογίζουμε, στο Ράντσο του Έρωτα… 


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Ήρθε για να κάνει τη ζωή του κόλαση.
Μόνο που, κάποιες φορές, η κόλαση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι…


Ο Τρόι είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που διευθύνει ένα ράντσο στη μέση του πουθενά. Χρωστάει όσα έχει καταφέρει στη σκληρή δουλειά και στον άνθρωπο που τον στήριξε όταν το είχε ανάγκη. Θα έκανε τα πάντα για εκείνον –αλλά μέχρι ενός σημείου. Όχι και να δεχτεί να κάνει την νταντά στην κακομαθημένη κόρη του που μέχρι χθες κοσμούσε τα εξώφυλλα σκανδαλοθηρικών περιοδικών!

Δεν έχει ιδέα τι έκανε η «πριγκίπισσα» Σάρλοτ και ο πατέρας της θέλει να τη συνετίσει στέλνοντάς τη σε ένα ράντσο μακριά από τις πολυτέλειες στις οποίες έχει συνηθίσει. Ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, αυτός δε θέλει καμία ανάμειξη. Εξάλλου, τη μία φορά που σχεδόν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, πριν από αρκετά χρόνια, η Σάρλοτ τον αγνόησε επιδεικτικά.

Όχι, ο Τρόι δεν έχει χρόνο για διψασμένα για προσοχή κοριτσάκια. Όσο σατανικά όμορφα κι αν είναι αυτά…


Πληροφορίες για το βιβλίο



Το Ράντσο του Έρωτα της Πωλίνας Νικολιδάκη

Σελίδες: 360 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 830 0 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου