Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

40 χρόνια Άρλεκιν και συνεχίζουμε δυναμικά!




Τα Άρλεκιν σας συντροφεύουν για περισσότερα από σαράντα χρόνια, προσφέροντάς σας τα ωραιότερα μυθιστορήματα των πλέον αναγνωρισμένων συγγραφέων του είδους παγκοσμίως, ενώ το όνομά τους καθιερώθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο ως ταυτόσημο της ιστορίας αγάπης και της αισθηματικής λογοτεχνίας.

Από τον Ιούνιο του 2020 προχωράμε σε ορισμένες αλλαγές, για τις οποίες πρέπει να σας ενημερώσουμε.

Αλλάζει ο τρόπος διανομής στα περίπτερα


Για να μη χάνετε τις νέες κυκλοφορίες, πρέπει να γνωρίζετε ότι από την 1η Ιουνίου του 2020 οι ημερομηνίες πρώτης κυκλοφορίας που θα αναφέρονται για τα Άρλεκιν όλων των σειρών (Χρυσά, Special, Bianca, Κλασικά, Μεγάλα Κλασικά, Επιλογές) θα αφορούν κυκλοφορίες στην Αττική και στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η κυκλοφορία στα περίπτερα για κάθε τεύχος θα πραγματοποιείται ένα μήνα αργότερα (δηλαδή ένα μήνα μετά την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας).

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας σε όποια περιοχή της χώρας κι αν ζείτε και δε θα χάνετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν.

Φυσικά, μπορείτε πάντοτε να έχετε τα αγαπημένα σας Άρλεκιν στην πόρτα του σπιτιού σας με ένα τηλεφώνημα στο (+30) 210 360 9438, ή πραγματοποιώντας τις αγορές σας ηλεκτρονικά στο arlekin.gr.

Νέα εμφάνιση


Από τον Ιούνιο, όλα τα αγαπημένα σας Άρλεκιν αλλάζουν εμφάνιση, ακολουθώντας την τάση της εποχής για λιτό, μοντέρνο σχεδιασμό. Λίγη υπομονή και σύντομα θα κρατάτε στα χέρια σας τα πλήρως ανανεωμένα βιβλία μας!

Νέα τιμή


Οι τιμές των βιβλίων μας έχουν διατηρηθεί ίδιες για περισσότερα από δέκα χρόνια, απορροφώντας όλες τις αυξήσεις στην τιμή του χαρτιού και της βιβλιοδεσίας κατά την περίοδο της κρίσης. Δυστυχώς, τώρα, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε μικρή αύξηση στις τιμές των βιβλίων μας, ώστε να συνεχίσουμε ανεμπόδιστα να φέρνουμε στα χέρια σας τις καλύτερες ιστορίες της αισθηματικής λογοτεχνίας, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου