Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Τσιχλόφουσκα: Κι αν σου έλεγα ότι όλα είναι μια φούσκα;
Τη γνωρίσαμε μέσα από την Κρυσταλλία. Την αγαπήσαμε στο Ρ της Ερωμένης. Τη λατρέψαμε με το ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ. Τώρα, η Ειρήνη Βαρδάκη, που τάραξε τα λογοτεχνικά νερά της χώρας μας όσο λίγοι νέοι συγγραφείς τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο νέο της ψυχολογικό θρίλερ Τσιχλόφουσκα.

Συνδυάζοντας τον λυρισμό με την ωμή πραγματικότητα και το ψυχολογικό δράμα με το θρίλερ, έτσι όπως μόνο η ίδια γνωρίζει να κάνει, η Βαρδάκη παρουσιάζει μια σκληρή, σκοτεινή, σύγχρονη και ανατρεπτική ιστορία για τρεις γυναίκες –μια μαθήτρια, μια μητέρα YouTuber και μια influencer του Instagram– των οποίων οι εικονικές ζωές οδηγούνται κλιμακωτά, αλλά με μαθηματική ακρίβεια, σε μια σφοδρή σύγκρουση με την πραγματικότητα.

Αν δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία της Ειρήνης Βαρδάκη, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να σας προειδοποιήσουμε: Προσοχή στο κενό. Η Τσιχλόφουσκα δεν έχει δίχτυ ασφαλείας. Προσοχή, η Τσιχλόφουσκα θα σκάσει στα χέρια σας στις 22 Μαΐου!


Λίγα λόγια για την υπόθεσηΤι κοινό έχει μια γυναίκα που αγγίζει κάθε επιφάνεια στο μετρό της Αθήνας με τα απολυμαντικά της μαντιλάκια, με μιαν άλλη γυναίκα, που ακουμπά πάντα την πλάτη στον τοίχο από φόβο να μην πέσει στο κενό της αποβάθρας;
Έναν σκληρό διαδικτυακό εκβιασμό;
Την ακλόνητη πεποίθηση ότι οι ιντερνετικές ζωές τους μοιάζουν τραγικά με μια ροζ ζαχαρωμένη τσιχλόφουσκα, έτοιμη να σκάσει στο ρετουσαρισμένο τους πρόσωπο;

Προσοχή
Η Τσιχλόφουσκα δεν έχει δίχτυ ασφαλείας.
Η Τσιχλόφουσκα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από εκείνους που φοβούνται υπερβολικά το κενό.«Η γραφή της Βαρδάκη είναι εθιστική. Ξέρει να δημιουργεί διαβολικά ευφυείς ιστορίες με πυρετώδεις ανατροπές, βουτώντας κάθε φορά με πάθος στο έρεβος της συναισθηματικής αβύσσου των ηρώων της».
Κέλλη Κρητικού, Athens Voice

«Σε γραπώνει γερά από την πρώτη σελίδα και δεν σε αφήνει μέχρι να φτάσεις στην τελευταία. Σκληρό, ώμο, βίαιο, ακραίο με έναν αδυσώπητο ρεαλισμό».
Ελισσάβετ Γεωργιάδη, blogger, Book Tales

«Η συγγραφέας του Ρ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ και του ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ, με τη λογοτεχνική, κοφτερή πένα της, σε καθηλώνει σε ένα σύγχρονο, συγκλονιστικό, γεμάτο ένταση μυθιστόρημα».
Μαρία Κουλούρη, blogger, Vivlia4u


Πληροφορίες για το βιβλίοΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ της Ειρήνης Βαρδάκη

Τιμή: 15,50€ ● Σελίδες: 456 ● ΙSBN:  978-960-620-827-0Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου