Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα: Παλιοί εχθροί, νέα κόλπα.

 

Στο Χωρίς Ρίσκο (κυκλοφόρησε το 2020) γνωρίσαμε τον νέο ήρωα του μοναδικού Τζέφρι Άρτσερ, τον Γουίλιαμ Γουόρικ: τον νεαρό αστυνομικό που θα αναμετρηθεί σε όλη του την καριέρα με τους ισχυρούς του εγκλήματος. Η δεύτερη υπόθεση του Γουόρικ, το #1 bestseller Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα, που διαδραματίζεται το 1986, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνει τα μυθιστορήματα του Άρτσερ να ξεχωρίζουν: υπέροχους χαρακτήρες, πανούργα πλοκή, απανωτές ανατροπές, αγωνία –κι ένα τέλος που σου κόβει την ανάσα!

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη κάποιο βιβλίο του Τζέφρι Άρτσερ, μάλλον έφτασε η ώρα να ανακαλύψετε γιατί τον αποκαλούν «ιδιοφυία» (Evening Standard), «αφηγητή της κλάσης του Αλέξανδρου Δουμά» (The Washington Post) και «έναν από τους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους στον κόσμο» (Los Angeles Times).   


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ο Γουίλιαμ Γουόρικ είναι πλέον αρχιφύλακας, μια προαγωγή που σημαίνει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν μετατεθεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Η πρώτη τους αποστολή είναι η σύλληψη του Άσεμ Ρασίντι, ηγετικού στελέχους ενός κυκλώματος ναρκωτικών που απλώνεται σε όλο το Νότιο Λονδίνο.
Η έρευνα θα φέρει τον Γουίλιαμ αντιμέτωπο με παλιούς και νέους εχθρούς: τον Έιντριαν Χιθ, πρώην συμμαθητή του και νυν ντίλερ, που πείθεται να γίνει πληροφοριοδότης της αστυνομίας· και τον πλούσιο συλλέκτη Μάιλς Φόκνερ, που κάνει ένα ολέθριο λάθος με κίνδυνο να βρεθεί στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Γουίλιαμ και η μνηστή του ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τους περιμένει στην εκκλησία.


Καθώς ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από την αδίστακτη εγκληματική οργάνωση, ο Γουίλιαμ στήνει μια παγίδα που κανείς δεν περίμενε…


Γεμάτο από τις χαρακτηριστικές ανατροπές του Τζέφρι Άρτσερ, το Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα είναι η καθηλωτική συνέχεια του παγκόσμιου bestseller Χωρίς Ρίσκο, του πρώτου μυθιστορήματος με ήρωα τον Γουίλιαμ Γουόρικ.                      

   

Πληροφορίες για το βιβλίο

Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα (Hidden in Plain Sight) του Jeffrey Archer
[Γουίλιαμ Γουόρικ #2]

Μετάφραση: Μαρία Παπανδρέου

Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN:  978-960-620-863-8  

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου