Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Ανατολή του Έρωτα: Σ’ αυτό το παιχνίδι ποιος θα κερδίσει; Ο εγωισμός ή η εκρηκτική χημεία;

 

Η Πωλίνα Νικολιδάκη, η αγαπημένη συγγραφέας των επιτυχιών Έρωτας στις Κυκλάδες, Έρωτας σαν Τέχνη και Το Ράντσο του Έρωτα, επιστρέφει με το νέο της πολυαναμενόμενο αισθηματικό μυθιστόρημα!

Στο Ανατολή του Έρωτα δύο κόσμοι έρχονται σε μετωπική σύγκρουση, όταν μια βροχερή μέρα στο Λονδίνο η Μαρτίνα θα συναντήσει τυχαία, και πάλι, τον Ρεμί. Τον σκοτεινό άντρα που ήλπιζε πως είχε αφήσει πίσω της για πάντα. Τότε ξεκινάει ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ τους, γεμάτο μυστικά, ψέματα, κρυφές επιθυμίες και ανομολόγητο πάθος. Κι όσο κι αν δε θέλουν να το παραδεχτούν, σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως αυτοί οι δυο ανήκουν μαζί…  

Λίγα λόγια για την υπόθεση

 

Πριν κάποια χρόνια ο Ρεμί και η Μαρτίνα ήταν ζευγάρι. Όταν χώρισαν, εκείνος έφυγε για τη χώρα του, κάπου στη Μέση Ανατολή, και η Μαρτίνα έμεινε στο Λονδίνο. Ένα βροχερό πρωινό όμως, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην πόλη που μισούσε, ο Ρεμί τη βλέπει να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου κρατώντας ένα παιδί στην αγκαλιά της. Ένα παιδί που του μοιάζει σατανικά πολύ!

Την έκπληξη διαδέχεται γρήγορα ο θυμός, αλλά και η έντονη επιθυμία του Ρεμί να γίνει κομμάτι της ζωής του γιου του. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να… απαγάγει και τους δύο. Μαρτίνα και Ρεμί συγκρούονται ξανά και ξανά. Οι καβγάδες όμως δεν είναι ικανοί να αμβλύνουν το πάθος. Κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό απειλεί να βγει στην επιφάνεια:  ότι ο ένας δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον άλλον.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο


Ανατολή του Έρωτα της Πωλίνας Νικολιδάκη

Σελίδες: 296 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 862 1
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου