Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Άγρια Νύχτα: Η Νο1 σειρά της Τζίνα Σογουόλτερ «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου» εκδίδεται από την αρχή!


Η Τζίνα Σογουόλτερ έχει βρεθεί πολλές φορές στη λίστα των µπεστ σέλερ των New York Times και της USA Today µε τις «απόλυτα συναρπαστικές ιστορίες» της που «διαβάζονται απνευστί», όπως σημειώνουν οι κριτικοί. Στη χώρα μας την λατρέψατε μέσα από τα πέντε βιβλία της σειράς «Επικίνδυνοι Εραστές», ενώ, τώρα, επιστρέφει με την εμπνευσμένη σειρά της «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσµου», που συνάρπασε το αναγνωστικό κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Τα πέντε πρώτα βιβλία της σειράς είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια από τη σειρά βιβλίων Dark Moon. Όταν σταμάτησε να εκδίδεται η σειρά εκείνη ήταν πολλές οι αναγνώστριες που ζητούσαν τη συνέχεια των «Αρχόντων του Κάτω Κόσμου». Έτσι, τώρα, μέσα από την ανανεωμένη σειρά βιβλίων Silk, έχουμε τη χαρά να ξεκινήσουμε πρώτα με την επανέκδοση των πρώτων βιβλίων και να συνεχίσουμε εκδίδοντας ολόκληρη την bestselling σειρά της Σογουόλτερ!

Ποιοι είναι, όμως, οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου; Σ’ ένα απομονωμένο κάστρο της Βουδαπέστης, δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές –ο καθένας πιο επικίνδυνα σαγηνευτικός από τον άλλο– είναι δεμένοι με μια αρχαία κατάρα που κανένας δεν μπορεί να λύσει. Όταν επιστρέφει ένας ισχυρός εχθρός, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα ιερό κειμήλιο των θεών –ένα κειμήλιο που απειλεί να τους καταστρέψει όλους.

Ακολουθήστε μας στον σκοτεινό αισθησιακό κόσμο της Τζίνα Σογουόλτερ, εκεί όπου τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα και η πραγματική αγάπη γνωρίζει την πιο μεγάλη δοκιμασία. Η Άγρια Νύχτα είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς και θα βρίσκεται στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία την 1η Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο, Άγριο Φιλί, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.



Λίγα λόγια για την υπόθεση



– ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ –
Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος…

 
Βιβλίο 1: Άγρια Νύχτα

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ –Πάνω από τα ανθρώπινα
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ –Πέρα από το θάνατο…

Σ’ όλη της τη ζωή, η Άσλιν Ντάροου βασανιζόταν από φωνές του παρελθόντος. Για να δώσει τέλος σ’ αυτό τον εφιάλτη, έχει έρθει στη Βουδαπέστη αναζητώντας βοήθεια από κάποιους άντρες που, σύμφωνα με τις φήμες, έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Δεν ξέρει ότι έτσι θα βρεθεί στην αγκαλιά του Μάντοξ, του πιο επικίνδυνου απ’ όλους, ενός άντρα παγιδευμένου στη δική του κόλαση.

Κανείς από τους δύο δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στην καταλυτική πείνα που γαληνεύει το μαρτύριό τους… και ταυτόχρονα πυροδοτεί μέσα τους ένα ακατανίκητο πάθος. Όμως κάθε φλογερό άγγιγμα και κάθε καυτό φιλί τούς φέρνει όλο και πιο κοντά στον όλεθρο –και σε μια δοκιμασία της αγάπης τους που απειλεί να συντρίψει τις ψυχές τους…

Με την Άγρια Νύχτα η συγγραφέας των bestseller των New York Times Τζίνα Σογουόλτερ εγκαινιάζει τη σειρά Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που σαγήνευσε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική. 

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχα!!!Την περίμενα πως και πως να επανεκδοθεί και να συνεχιστεί!!Ευχαριστούμε πολύ αγαπημένες Εκδόσεις BELL!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή