Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Βυθισμένος Ουρανός: Η Στέλλα Άνταμς είναι εδώ - Το 1ο βιβλίο της νέα τριλογίας των BELL Best Seller


Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου σας καλούμε να γνωρίσετε τη Στέλλα Άνταμς. Η Στέλλα δεν είναι μια συνηθισμένη αστυνομικός. Η Στέλλα δεν ακολουθεί κανόνες και δεν μπαίνει σε καλούπια. Η Στέλλα έχει ένα παρελθόν που τη στοιχειώνει και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που θα περιέγραφε κανείς ως… «καλό κορίτσι». 

Τη Στέλλα θα τη λατρέψετε. Ή θα τη μισήσετε. Ή θα λατρέψετε να τη μισείτε. Σε κάθε περίπτωση, η Στέλλα Άνταμς δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Γιατί είναι η νέα αντισυμβατική ηρωίδα που έρχεται να ταράξει τα νερά της αστυνομικής λογοτεχνίας. Και ο Βυθισμένος Ουρανός της Κικής Τσιλιγγερίδου είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Στέλλας Άνταμς.

Είστε έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο της;
                 

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Το τζιπ αφέθηκε να γλιστρήσει στα βράχια των Δικαστικών, στον Μαραθώνα, παίρνοντας μαζί του στον βυθό την Ξένια Χατζή. Το αίμα της είναι πλημμυρισμένο στα ηρεμιστικά: μία ποσότητα ικανή επίσης να τη σκοτώσει. Θα μπορούσε να ήταν αυτοκτονία. Αλλά η αστυνόμος Στέλλα Άνταμς ξέρει πως δεν είναι. Ξέρει πως είναι φόνος...

Λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό της στην Ελλάδα από την Αμερική και τη μυστική αντιτρομοκρατική υπηρεσία του FBI στην οποία εργαζόταν, η αινιγματική τριανταπεντάχρονη με το λευκό δέρμα, τα κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά ηλίου που δεν βγαίνουν στιγμή από τα μάτια της, θα ψάξει για τον αινιγματικό δολοφόνο με τον δικό της ανορθόδοξο τρόπο.

Βίαιη, μονομανής, με μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα και καθόλου πολιτικά ορθή, η Στέλλα Άνταμς δεν θα απαιτήσει μόνο από τους συνεργάτες της την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά θα μπλεχτεί και η ίδια επικίνδυνα βαθιά σε αυτήν.
Την ίδια στιγμή που τα γρανάζια –και οι γάντζοι– του παρελθόντος της έρχονται όλο και πιο κοντά της. Για να τη συνθλίψουν.

Ο Βυθισμένος Ουρανός είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Κικής Τσιλιγγερίδου και το πρώτο βιβλίο της αστυνομικής τριλογίας της Στέλλας Άνταμς.


Πληροφορίες για το βιβλίο


ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΝΤΑΜΣ_ΒΙΒΛΙΟ 1
της Κικής Τσιλιγγερίδου

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 392 ● ΙSBN:  978-960-507-122-6


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου