Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Μαύρος Άγγελος: Ο πιο τρομακτικός μύθος γίνεται πραγματικότητα στην 5η περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ


Και η επιχείρηση «Ο Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή» συνεχίζεται! Μετά την επανέκδοση των τεσσάρων πρώτων βιβλίων του #1 συγγραφέα Τζον Κόνολι (Κάθε Νεκρό Πράγμα, Το Δέντρο του Θανάτου, Φονικό Είδος και Στο Λευκό Δρόμο), με ήρωα έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ, σειρά έχει η πέμπτη περιπέτεια της σειράς, Ο Μαύρος Άγγελος.

Στο Μαύρο Άγγελο ο Κόνολι αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ικανότητά του να εμβαθύνει τόσο στους χαρακτήρες όσο και στο σκοτάδι, ενώ προσφέρει στους αναγνώστες του ένα ιλιγγιώδες, «παραστατικό και βαθιά τρομακτικό» (Guardian) μυθιστόρημα, το οποίο «συνδυάζει για άλλη μια φορά την αστυνομική ιστορία και το υπερφυσικό θρίλερ με έναν τρόπο μοναδικό» (Booklist).

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Τσάρλι Πάρκερ και σημειώστε το επόμενο διπλό ραντεβού σας με τον Τζον Κόνολι στα βιβλιοπωλεία και στα περίπτερα: Τον Απρίλιο υποδεχόμαστε τόσο τη νέα έκδοση του 6ου βιβλίου της σειράς Οι Κούφιοι Άνθρωποι, όσο και την ολοκαίνουργια υπόθεση του Τσάρλι Πάρκερ, Η Γυναίκα στο Δάσος!
 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

         

Μια νέα γυναίκα εξαφανίζεται από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκείνοι που την κρατούν πιστεύουν ότι κανείς δε νοιάζεται γι’ αυτήν, πως κανείς δε θα την αναζητήσει. Κάνουν λάθος. Είναι αίμα του Λούις, του φίλου του Τσάρλι Πάρκερ. Και ο Λούις είναι αποφασισμένος να συντρίψει όποιον μπει εμπόδιο στην προσπάθειά του να την ξαναβρεί.

Σύντομα ο Πάρκερ θα συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση αποτελεί κομμάτι ενός παλιότερου μυστηρίου. Ενός μυστηρίου που σχετίζεται με μια εκκλησία μακάβρια διακοσμημένη με ανθρώπινα οστά στην Ανατολική Ευρώπη, με τη σφαγή σ’ ένα γαλλικό μοναστήρι το 1944, και με ένα μυθικό έπαθλο που κυνηγούν εδώ και αιώνες διαβολικοί άνθρωποι: τον Μαύρο Άγγελο.

Αλλά ο Μαύρος Άγγελος δεν είναι απλά μύθος. Νιώθει. Ονειρεύεται. Ζει. Και οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα πλάσματα που τον αναζητούν…



Στοιχεία για το βιβλίο


Ο Μαύρος Άγγελος (The Black Angel) του John  Connolly
Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα

2η Έκδοση

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 488 ● ΙSBN: 978-960-450-866-2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου