Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η Ηχώ του Μίσους: Το 5ο βιβλίο της bestselling σειράς του Lee Child με πρωταγωνιστή τον Τζακ Ρίτσερ, σε νέα έκδοση!


Οι επανεκδόσεις των πρώτων περιπετειών με ήρωα των Τζακ Ρίτσερ συνεχίζονται, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους αναγνώστες να γνωρίσουν από την αρχή τη #1 σειρά βιβλίων στον κόσμο του καταπληκτικού Lee Child –τη σειρά που το περιοδικό Forbes χαρακτήρισε τον Μάρτιο του 2014 ως «το πιο ισχυρό όνομα στον χώρο των εκδόσεων», τη σειρά που εκδίδεται σε 49 γλώσσες και 101 χώρες, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα!

Η Ηχώ του Μίσους είναι το πέμπτο βιβλίο της σειράς (μετά τα Κλοιός Θανάτου, Τελική Αναμέτρηση, Θανάσιμη Παγίδα και Βασικός Ύποπτος), ενώ οι επανεκδόσεις θα ολοκληρωθούν με την Προαναγγελία Εγκλήματος (6ο βιβλίο, τον Φεβρουάριο) και το Ένας Θάνατος δεν είναι Αρκετός (7ο βιβλίο, τον Μάρτιο). 


Λίγα λόγια για την υπόθεση

                   

Μια αφόρητα ζεστή μέρα του καλοκαιριού ο Τζακ Ρίτσερ περιπλανιέται στις ερημιές του Τέξας. Το οτοστόπ είναι η μοναδική του επιλογή μετακίνησης –ωστόσο δεν περίμενε κανέναν σαν την Κάρμεν. Είναι μόνη της, στο τιμόνι μιας Κάντιλακ. Είναι νέα, όμορφη και πλούσια. Έχει ένα κοριτσάκι, που κάποιοι το παρακολουθούν αθέατοι. Κι ένα σύζυγο στη φυλακή.

Ο Ρίτσερ μυρίζεται τους μπελάδες από μακριά –και στο απομονωμένο ράντσο της Κάρμεν, στην κομητεία Έκο, υπάρχουν άφθονοι: ψέματα και προκαταλήψεις, μίσος και φόνος. Αλλά δεν μπορεί ποτέ να πει όχι σε μια γυναίκα που κινδυνεύει.

Εξάλλου, αν δεν μπορεί ο Τζακ να την ξεμπλέξει, δεν μπορεί κανένας…


ΚΡΙΤΙΚΕΣ

"Ο ήρωας του Child γίνεται όλο και καλύτερος... Συστήνεται ανεπιφύλακτα".
Library Journal

"Εξαιρετική πλοκή... Για όποιον νομίζει πως δεν γράφονται πια τόσο δυνατά θρίλερ".
Booklist

"Απίστευτα αγωνιώδες... Ο Child φτάνει την ένταση στο μη περαιτέρω".
Kirkus Reviews

 

Πληροφορίες για το βιβλίο


Η Ηχώ του Μίσους (Echo Burning) του Lee Child
Μετάφραση: Πητ Κωνσταντέας
2η Έκδοση

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN:  978-960-450-759-7

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου