Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Σκοτεινό Πέπλο: Θύμα ή θύτης; Kυνηγός ή κυνηγημένος; Σωτήρας ή τρομοκράτης;


Έχοντας ήδη δώσει το στίγμα τους στο ελληνικό αστυνομικό μυθιστόρημα και στο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ, οι Εκδόσεις BELL τολμούν και παρουσιάζουν την πρώτη ελληνική σειρά περιπέτειας!

Με φόντο τη Θεσσαλονίκη, τo Σκοτεινό Πέπλο του Γιώργου Δάμτσιου είναι ένα γρήγορο, δυνατό μυθιστόρημα δράσης που φιλοδοξεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο σε ένα από τα πιο δημοφιλή λογοτεχνικά είδη με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί ξανά Έλληνας συγγραφέας –μέχρι σήμερα. 

Με την εγγύηση των νέων BELL best seller, με τιμή κάτω των 10 ευρώ και κυκλοφορία σε όλα τα βιβλιοπωλεία και τα περίπτερα, σας καλούμε να ανακαλύψετε τι βρίσκεται κάτω από το Σκοτεινό Πέπλο που έχει καλύψει το μυαλό του ήρωα του βιβλίου. Τι συμβαίνει με τον Λούκα; Είναι ήρωας ή εγκληματίας; Και,  τελικά, ποιοι είναι οι… Ευγενείς Άγριοι;

                                                                          

Λίγα λόγια για την υπόθεση



Μια τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αφήνει τον Λούκα αιμόφυρτο και αναίσθητο. Λίγες ώρες αργότερα ένας άντρας τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και του λέει ότι πρέπει να φύγουν από εκεί το συντομότερο γιατί κινδυνεύουν θανάσιμα.

Ο Λούκα δεν ξέρει το λόγο. Δεν ξέρει το παραμικρό. Ένα από τα χτυπήματα του έχει προκαλέσει αμνησία. Αποφασίζει να πιστέψει τον άγνωστο… και το ανελέητο κυνηγητό ξεκινά.  Δεν ξέρει καν αν είναι θύτης ή θύμα. Αν μάχεται για το κοινό καλό. Αν είναι δολοφόνος. Αν είναι τρομοκράτης. Και η μυστηριώδης, σαγηνευτική γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του; Είναι φίλος ή εχθρός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ζωές εκατοντάδων ανυποψίαστων ανθρώπων διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Όμως τα πάντα στο μυαλό του έχουν καλυφθεί από ένα σκοτεινό πέπλο…


Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 272 ● ΙSBN: 978-960-507-121-9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου