Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Οδός Παραδείσου 3: Μια διεύθυνση στην καρδιά του Παρισιού. Μια ιστορία που θα χαραχτεί στην ψυχή σας.

 


Αυτό το φθινόπωρο η Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) μάς καλεί να την ακολουθήσουμε στο Παρίσι και μας ανοίγει την πόρτα της Οδού Παραδείσου 3. Εκεί όπου κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα της Γαλλικής πρωτεύουσας κρύβονται μεγάλα και βαριά μυστικά… 

Το νέο μυθιστόρημα της Carmella είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Ένα τραγικό γεγονός, ένα παιδί, θύμα bullying, καλά κρυμμένοι υπαίτιοι, και μια πλεκτάνη που συνεχίζεται για χρόνια, δίνει την θέση της σε μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, έρωτα, αλλά και εκδίκησης. Ο εξαγνισμός, η αποκατάσταση του δίκαιου, πέφτει σαν καταπέλτης πάνω στους ήρωες. Το Οδός Παραδείσου 3 είναι κάποιες φορές τρυφερό, κάποιες σκληρό και συχνά τολμηρό. Όπως η ίδια η ζωή.      


Από το οπισθόφυλλο


Οδός Παραδείσου 3, στην καρδιά του Παρισιού.

Εκεί που βρισκόταν το διάσημο Salon de Thé της μητέρας της. Μιας Ασιάτισσας πόρνης με δυο νόθα παιδιά. Το ένα τής το σκότωσαν, το άλλο το ξεπούλησε η ίδια. 

Τώρα, με αγορασμένο όνομα, η Νάομι Τζέφερσον, υποχείριο της μοίρας της, πέφτει πάνω στο δολοφόνο του αδελφού της. Ως δικηγόρος του αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί. Πώς υπερασπίζεσαι κάποιον που θέλεις να σκοτώσεις με τα ίδια σου τα χέρια;

Ο Λίο λε Μπλον, από την άλλη, τη διεκδικεί δίχως όρια, μη γνωρίζοντας την πραγματική της ταυτότητα.  Μόνο που και οι δύο τελικά ανακαλύπτουν ότι μεγάλωσαν, πίστεψαν και ξεγελάστηκαν από μια κάλπικη πραγματικότητα. 

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όπως τους ανάγκασαν να πιστέψουν –εκτός από αυτό που τελικά θα νιώσει ο ένας για τον άλλον.

Το απόλυτο…


Πληροφορίες για το βιβλίο


Οδός Παραδείσου 3 της Carmella

● Τιμή: €11,90   ● Σελίδες: 320 ● ΙSBN:  978 960 507 192 9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου