Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Εκεί που χτυπά η καρδιά: Ένα μυστικό που δεν πρέπει να μάθει κανείς, ένας εκβιασμός που θα φέρει τα πάνω κάτω.

 

Οι Εκδόσεις SILK, που τα τελευταία χρόνια έχουν αναδείξει τις πλέον σημαντικές φωνές της ελληνικής αισθηματικής λογοτεχνίας, υποδέχονται με μεγάλη χαρά στην οικογένειά τους τη Μαρία Στεφάνου και σας υπόσχονται νέα, μοναδικά, συναρπαστικά ταξίδια στον υπέροχο κόσμο του ρομαντισμού. Η Μαρία, με την ξεχωριστή πένα της και την αστείρευτη φαντασία της, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τις εκδόσεις μας, με την καθηλωτική ιστορία της Αμάντας και του Άρη, Εκεί που Χτυπά η Καρδιά.  

Ένα ακόμα εξαιρετικό μυθιστόρημα πλημμυρισμένο από έντονα συναισθήματα, μυστικά, ψέματα, ανατροπές και αγάπη, σάς περιμένει για να το ανακαλύψετε.  


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Αμάντα

Υπάρχει ένα μυστικό… Ένα μυστικό που δεν πρέπει να το μάθει κανένας, γιατί είναι ικανό να με καταστρέψει. 


Και νόμιζα πως είχα καλύψει τα ίχνη μου, πως δεν κινδύνευα. Αλλά έκανα λάθος. Ο Άρης Σμαραγδής ξέρει. Και μ’ εκβιάζει. Το χρησιμοποιεί για να κερδίσει αυτό που θέλει. Εμένα, στο κρεβάτι του. Αλλά δεν πρόκειται να υποκύψω, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Μου είναι όμως τόσο δύσκολο να αγνοήσω αυτή την απόκοσμη έλξη που νιώθω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Και γίνεται όλο και πιο δύσκολο ν’ αντισταθώ, να ελέγξω τα συναισθήματά μου, να κατευνάσω τους ξέφρενους χτύπους της καρδιάς μου και να μην αναρωτιέμαι για το αν εκείνος έχει στ’ αλήθεια καρδιά.

Άρης

Χρήματα, εξουσία, γυναίκες. Μ’ αυτή τη σειρά… ή και αντίστροφα. Όμως όλα απαραίτητα για έναν άντρα –και, αναμφίβολα, εύκολη υπόθεση για μένα.


Η Αμάντα Βαλσάμη όμως είναι μια άλλη ιστορία, μια αληθινή πρόκληση. Ήθελα τόσο πολύ να την ανταγωνιστώ, ν’ αναμετρηθώ μαζί της και, κυρίως, να την υποτάξω. Να τη ρίξω στο κρεβάτι μου και να την κάνω ολοκληρωτικά δική μου. Όμως εκείνη αντιστέκεται κι εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω πίσω, καθώς έχω μάθει να παίρνω πάντα αυτό που θέλω, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα... Ίσως επειδή είμαι στ’ αλήθεια κακός. Ίσως επειδή υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο στήθος μου, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει και να χτυπά η καρδιά μου. 

 

Παρουσίαση του βιβλίου


 

Οι Εκδόσεις Silk σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαρίας Στεφάνου Εκεί που χτυπά η καρδιά την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ: 211 408 0820).


Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Έλενα Αντωνίου.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Εκεί που χτυπά η καρδιά της Μαρίας Στεφάνου

Σελίδες: 344 ● Τιμή: €10,90 ● ΙSBN:  978 960 620 895 9  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου