Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ένα πάρτυ για το βιβλίο!





Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα βιβλία!


Στις 20 Ιουνίου 2020, διοργανώνεται Ένα πάρτυ για το βιβλίο: μια γιορτή από αναγνώστες για αναγνώστες, ένας τρόπος να γιορτάσουμε τα βιβλία μαζί με άλλους βιβλιόφιλους σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς να φύγουμε καν από το σπίτι μας.

Οι Εκδόσεις BELL στηρίζουν αυτό το μεγάλο διαδικτυακό πάρτυ και καλούν τους αναγνώστες και τους συγγραφείς τους να είναι όλοι εκεί!

Τι κάνουμε για να γιορτάσουμε; Μαγειρεύουμε τα δικά μας φαγητά και γλυκά εμπνευσμένα από βιβλία, φτιάχνουμε τα δικά μας ποτά, αλκοολούχα ή μη, εμπνευσμένα από βιβλία, ντυνόμαστε με έμπνευση χαρακτήρες της λογοτεχνίας, των κόμικς ή εξώφυλλα βιβλίων και γινόμαστε μια τεράστια, διαδικτυακή, βιβλιοφιλική παρέα.


Θέλετε κι εσείς να γιορτάσετε μαζί μας;



Στις 20 Ιουνίου λοιπόν, φωτογραφίζετε τα φαγητά και τα ποτά που ετοιμάσατε και το ντύσιμο που επιλέξατε με έμπνευση τα βιβλία και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, γράφοντας λίγα λόγια για την έμπνευσή σας, στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #enapartygiatovivlio, για να είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτυ!

Μην ξεχάσετε να επισημοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο, βγάζοντας το δωρεάν εισιτήριό σας στο enapartygiatovivlio.gr!


Διαγωνισμός βιβλιοέμπνευσης



Θα υπάρχουν όμως και δώρα για εσάς! Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες με φαγητά εμπνευσμένα από βιβλία, με ποτά εμπνευσμένα από βιβλία και με ντυσίματα εμπνευσμένα από βιβλία αντίστοιχα, θα βραβευτούν με -τι άλλο;- βιβλία.

Ετοιμαστείτε και ελάτε όλοι, αναγνώστες, συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, λέσχες ανάγνωσης, εκδοτικοί οίκοι, να ανταλλάξουμε συνταγές, στυλιστικές προτάσεις, να πάρουμε έμπνευση και ιδέες από βιβλία και για βιβλία και να γίνουμε όλοι μαζί κομμάτι της μεγαλύτερης διαδικτυακής βιβλιοπαρέας στην Ελλάδα!


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του πάρτυ και στο Facebook.


Δηλώστε συμμετοχή στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο.

Επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο enapartygiatovivlio@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου