Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Μετά Tα Δάκρυα του Πάθους: Η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι μπροστά τους…


Ανδρέας και Λυδία. Έζησαν τον απόλυτο έρωτα αλλά και τη συντριβή. Η ιστορία τους αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό όσο λίγες και Τα Δάκρυα του Πάθους έγιναν bestseller από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους τον προηγούμενο Νοέμβριο. Τώρα, η Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει τη συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας του ζευγαριού που λατρέψατε και σας καλεί να ανακαλύψετε τι έγινε Μετά τα Δάκρυα του Πάθους

Ένα πλέγμα από ψέματα, μίση και ανομολόγητα πάθη απειλεί τώρα τη σχέση της Λυδίας και του Ανδρέα και η νέα πραγματικότητα τούς αναγκάζει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Αρκεί η αγάπη για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία ή μήπως, κάποιες φορές, η ζωή σε πάει αλλού; Η απάντηση θα δοθεί Μετά τα Δάκρυα του Πάθους


Λίγα λόγια για την υπόθεση


 
Έζησαν το πάθος, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους, βίωσαν τον απόλυτο έρωτα και τον πόνο σε όλη του τη διάσταση, παρασύρθηκαν από τα ψέματα και τις ίντριγκες και βυθίστηκαν στα λάθη.

Πριν από πέντε χρόνια o Ανδρέας Λοϊζου και η Λυδία Αποστόλου κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Έβαλαν τον έρωτα πάνω από τον εγωισμό και νίκησαν. Αυτή τη φορά η κρίση στη σχέση τους είναι η πιο σοβαρή. Άγνωστοι εχθροί διεκδικούν μερίδιο από την ευτυχία τους και απειλούν να τους καταστρέψουν.

Πόσο γρήγορα σβήνει η φλόγα του πάθους και πόσο εύκολα χάνεται ένας έρωτας που έμοιαζε ανίκητος; Ο Ανδρέας και η Λυδία επιστρέφουν και έχουν να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη για να σώσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν, την αγάπη τους…


Παρουσίαση του βιβλίου στην ΑθήναΤην Τετάρτη 12/2 και ώρα 19:00, σας περιμένουμε στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Έλενα Αντωνίου, Μετά τα Δάκρυα του Πάθους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Αγγελική Κατσιμάρδου, αρθρογράφος στο Nikol's Way, και Μαρία Μπακαρά, κοινωνιολόγος.

Για την ανδρική πλευρά του έρωτα θα μιλήσουν οι Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας, και Κωνσταντίνος Δαυλός, δημοσιογράφος.

Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η AVON, με εμπειρία 134 ετών στο χώρο της ομορφιάς και με παρουσία στην Ελλάδα από το 1988.Πληροφορίες για το βιβλίοΜετά τα Δάκρυα του Πάθους της Έλενας Αντωνίου

Σελίδες: 416 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 817 1


1 σχόλιο:

  1. If you're looking to lose weight then you absolutely need to start following this brand new custom keto plan.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and top chefs have united to develop keto meal plans that are powerful, painless, money-efficient, and fun.

    From their grand opening in 2019, 100's of individuals have already completely transformed their body and health with the benefits a certified keto plan can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones offered by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή