Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ο κόσμος όλος απομακρύνεται. Κι εσύ μένεις... ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ


Φαντάσου να βρίσκεσαι στο σπίτι σου και μια μέρα να ανακαλύψεις ότι ο κόσμος όλος… απομακρύνεται. Όσο κι αν τρέξεις, προς όποια κατεύθυνση κι αν προσπαθήσεις να φύγεις, παραμένεις πάντα εκεί. Στο ίδιο σημείο. Στο σπίτι σου. Ή μήπως κάπου αλλού; 

Οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν μια νέα φωνή στη λογοτεχνία του φανταστικού που θα συζητηθεί. Το Κάπου Αλλού, μια ιστορία σκοτεινή και πρωτότυπη, που στον πυρήνα της έχει δύο κοπέλες που βιώνουν μια αλλόκοτη πραγματικότητα, είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Νατάσας Παυλίτσεβιτς. Η Νατάσα έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς για τα διηγήματά της, τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε ανθολογίες εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, και με το Κάπου Αλλού αγγίζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, θέματα όπως η φιλία, ο έρωτας, η απώλεια, η ζήλεια και η εμμονή.

Γιατί χάνεται ο κόσμος μπροστά από τα μάτια της Εύας και της Δάφνης; Τι συμβαίνει έξω από το σπίτι τους; Και ο ουρανός, γιατί έχει τέτοιο χρώμα; Οι απαντήσεις θα βρεθούν μόνο εκεί: Κάπου Αλλού…


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Το τοπίο τριγύρω απομακρύνεται. Η πινακίδα που μέχρι χτες φαινόταν ξεκάθαρα τώρα έχει γίνει μια ασαφής, γαλάζια κουκίδα σ’ έναν άδειο ορίζοντα.

Δυο γυναίκες σ’ ένα απομονωμένο σπίτι βρίσκονται αντιμέτωπες με μια αλλόκοτη πραγματικότητα. Την ώρα που τα προβλήματα μεταξύ τους πληθαίνουν και η σχέση τους δείχνει να αποσυντίθεται, τα δέντρα, τα χωράφια, τα σπίτια του διπλανού χωριού όλο και αποτραβιούνται. Ο κόσμος μοιάζει να συνεχίζει δίχως εκείνες, αφήνοντάς την Εύα και τη Δάφνη παγιδευμένες… κάπου αλλού.

Το μυθιστορηματικό ντεμπούτο της Νατάσας Παυλίτσεβιτς θολώνει τα όρια μεταξύ αλήθειας και ονείρου. Η καταιγιστική γραφή της μας ρίχνει στα πιο σκοτεινά νερά της λογοτεχνίας του φανταστικού και μας συμπαρασύρει με μια πλοκή χτισμένη επάνω σε ερωτικές σχέσεις, το πιο εύθραυστο υλικό στον κόσμο. 

Πληροφορίες για το βιβλίο


Κάπου Αλλού της Νατάσας Παυλίτσεβιτς

Τιμή: 12,20€ ● Σελίδες: 304 ● ΙSBN:  978-960-620-813-3


1 σχόλιο:

  1. In this manner my friend Wesley Virgin's biography begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    You see, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he revealed hidden, "MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get everything they want.

    THESE are the same tactics lots of celebrities (notably those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become rich and successful.

    You've heard that you only use 10% of your brain.

    Mostly, that's because the majority of your brainpower is UNTAPPED.

    Perhaps that expression has even taken place INSIDE OF YOUR own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind around seven years back, while driving an unlicensed, beat-up bucket of a car without a license and on his banking card.

    "I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

    You took part in those questions, am I right?

    Your success story is waiting to be written. All you have to do is in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή