Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Μαθήματα Ευτυχίας: Όλοι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο Αγρόκτημα Ελπίδα!


Λένε πως το τέλος των γιορτών φέρνει μια –όχι και τόσο γλυκιά- μελαγχολία. Αφήστε τους να λένε και τρέξτε στο βιβλιοπωλείο. Γιατί, στα BELL, το 2020 μπαίνει δυναμικά με ένα βιβλίο που γράφτηκε για να σας φτιάξει τη διάθεση!

Η βασίλισσα των διασκεδαστικών, ρομαντικών, feel good μυθιστορημάτων Carole Matthews επιστρέφει στις Εκδόσεις BELL με το νέο της βιβλίο Μαθήματα Ευτυχίας. Αν σας αρέσουν οι ιστορίες αγάπης, το ιδιαίτερο χιούμορ και τα ζώα, τότε σας καλούμε να επισκεφθείτε το Αγρόκτημα Ελπίδα. Εκεί θα ανακαλύψετε έναν υπέροχο κόσμο όπου, πράγματι, υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Γραμμένο με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ της Matthews, το Μαθήματα Ευτυχίας είναι ένα αισιόδοξο και διασκεδαστικό ανάγνωσμα, μια ιστορία που θα σας μάθει το κόλπο της ευτυχίας και τον τρόπο να τη βρίσκετε στα απλά, καθημερινά πράγματα. Απολαύστε το και… καλή χρονιά! 


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Η Μόλι Μπέικερ απολαμβάνει μια γεμάτη ζωή.

Στα τριάντα οχτώ της χρόνια, ζει στο Αγρόκτημα Ελπίδα, μια φάρμα εκατό στρεμμάτων στην αγγλική εξοχή, περιτριγυρισμένη από τους (κυρίως) τετράποδους φίλους της σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο. Ανάμεσά τους, ο Άντονι το αντικοινωνικό πρόβατο, η Τίνα Τέρνερ το αλπάκα–ντίβα, και ο Φλιτζάνης, το επικών διαστάσεων γουρούνι.

Η Μόλι έχει μετατρέψει το αγρόκτημα σε εναλλακτικό σχολείο για παιδιά που χρειάζονται ένα είδος εκπαίδευσης έξω από τα συνηθισμένα. Η δουλειά είναι απαιτητική, αλλά η Μόλι τη λατρεύει. Όταν ο κομψός και πετυχημένος Σέλμπι Ντέικερ φέρνει στο σχολείο της το γιο του τον Λούκας, η Μόλι δεν εντυπωσιάζεται.

Όμως ο Λούκας είναι απόμακρος και η Μόλι δεν αργεί να καταλάβει ότι η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζε. Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι ο μπαμπάς του αποδεικνύεται επικίνδυνα γοητευτικός. Η Μόλι πρέπει να προστατέψει το αγαπημένο της αγρόκτημα. Σύντομα όμως θα πρέπει να κάνει μια επιλογή. Αν αφήσει τον Λούκας και τον Σέλμπι να μπουν στη ζωή της θα κάνει ένα τρομερό λάθος ή ένα υπέροχο νέο ξεκίνημα;

Η βασίλισσα του αισθηματικού μυθιστορήματος Κάρολ Μάθιους επιστρέφει με ένα απολαυστικό βιβλίο που θα σας ζεστάνει την καρδιά.


Έγραψαν για τα Μαθήματα Ευτυχίας



«Αν σας αρέσουν οι ιστορίες αγάπης, το ιδιαίτερο χιούμορ και τα ζώα, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε το Μαθήματα Ευτυχίας».
Katie Fforde

«Μια ακαταμάχητα συγκινητική ιστορία όπου όλοι οι ήρωες, άνθρωποι και ζώα, είναι εξίσου γοητευτικοί».
Trisha Ashley

«Αστείο, υπέροχο, ξεχειλίζει από τη μαγεία της Matthews».
Milly Johnson

«Ζεστό, πνευματώδες και γεμάτο ελπίδα –με γοήτευσε».
Sarah Morgan

«Άλλη μια υπέροχη ιστορία από τη συγγραφέα των μπεστ σέλερ Carole Matthews».
Hello Magazine

«Το Μαθήματα Ευτυχίας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Carole Matthews είναι η βασίλισσα της διασκεδαστικής λογοτεχνίας που σου φτιάχνει τη διάθεση. Καθίστε αναπαυτικά, κλείστε το κινητό σας και βυθιστείτε στον κόσμο του».
Mike Gayle

«Γεμάτο ιδιαίτερους χαρακτήρες που σε κάνουν να γελάς δυνατά, είναι απόλαυση να το διαβάζεις».
Choice Magazine

«Γλυκύτατο».
Bella

«Ανάλαφρο και ξεκαρδιστικό».
The People

«Σπινθηροβόλο».
The Mirror

«Το γράψιμο είναι γεμάτο χιούμορ, ζεστασιά και ψυχή –όπως όλα τα μυθιστορήματα της Carole. Το τέλειο βιβλίο για τις γιορτές. Με ενθουσίασε».
Novel Kicks Blog

«Μια υπέροχη, εξαιρετικά καλογραμμένη ιστορία που θα σας συναρπάσει. Αυτό που μας αρέσει στα βιβλία της Carole είναι ότι οι ήρωές της έχουν τόσο βάθος, που όσο πιο πολύ διαβάζεις τόσο πιο πολύ βυθίζεσαι στον κόσμο που έχει πλάσει με τη φαντασία της. Η Carole θεωρεί αυτό το βιβλίο από τα καλύτερά της και συμφωνούμε απόλυτα, είναι ένα χαρούμενο, αισιόδοξο και πραγματικά εκπληκτικό βιβλίο! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Θα είναι σίγουρα μέσα στη λίστα με τα δέκα καλύτερα βιβλία μας για το 2019!»
Hot Brands Cool Places

«Carole Matthews! Μόλις ξέκλεψα ένα τέταρτο από τη δουλειά για να τελειώσω το Μαθήματα Ευτυχίας! Τι υπέροχη ιστορία, τόσο φρέσκια και συναρπαστική! Μου άφησε ένα τεράστιο χαμόγελο!»
Kim Nash – Kim the Book Blogger/Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων στο Bookouture

«Ό,τι καλύτερο έχεις γράψει μέχρι τώρα! Το λάτρεψα. Με έκανε να ενδιαφερθώ πραγματικά για τους ήρωες, μου άρεσε που έδωσες ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε κάθε ζώο, ακόμα και το αγρόκτημα έχει προσωπικότητα. Ήταν απόλαυση να διαβάζω κάτι τόσο γνήσια διαφορετικό –και του αξίζει να γίνει μεγάλη επιτυχία. Εξαιρετικό!»
Bernie Keith – Παρουσιαστής, BBC Radio Northampton

«Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. Φανταστική ιστορία».
Love the Smell of a Book Blog

«Αυτό που μου αρέσει στα βιβλία της Carole Matthews είναι ότι σου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση. Σκοπεύω να διαβάσω όσα βιβλία της δεν έχω διαβάσει ακόμα (άργησα ν’ αρχίσω) ξεκινώντας από το Let's Meet on Platform 8 και η ευτυχία μου θα ολοκληρωθεί».
Lizzie Lamb

«Μόλις τελείωσα το Μαθήματα Ευτυχίας και πρέπει να σας πω ότι το λάτρεψα! Είναι γεμάτο ζεστασιά, χιούμορ και γοητεία, και μου έδωσε πολλή χαρά. Μπράβο, Carole Matthews, έγραψες ένα απίθανο βιβλίο!»
Cathy Bramley

«Απίστευτα καλογραμμένο, ίσως να είναι και το πιο αγαπημένο μου από τα μυθιστορήματα της Carole Matthews. Διασκεδαστικό, συγκινητικό, διαβάζεται απνευστί».
The Cosiest Corner Blog

«Όπως σε όλα τα βιβλία της, έτσι και στο Μαθήματα Ευτυχίας η Carole Matthews μας προσφέρει ένα γοητευτικό, ολοκληρωμένο μικρό σύμπαν για να το εξερευνήσουμε και επινοεί υπέροχους χαρακτήρες για να μας διασκεδάσει».
About MK

«Όπως πάντα από αυτή τη συγγραφέα, μια εύθυμη ιστορία που σφύζει από χαρά της ζωής».
Best Magazine

«Είναι πάντα ευχάριστο να διαβάζω ένα καινούργιο βιβλίο της Carole Matthews και το Μαθήματα Ευτυχίας ήταν πραγματική απόλαυση».
Rachel’s Random Reads

«Αν υπάρχει ένα βιβλίο που μπορεί εγγυημένα να σας φτιάξει το κέφι, να σας κάνει να χαμογελάσετε και να γεμίσει ελπίδα την καρδιά σας, τότε αυτό είναι το Μαθήματα Ευτυχίας της Carole Matthews. Θλίψη, έμπνευση, φιλία, αφοσίωση και δύναμη είναι διάσπαρτες στις σελίδες του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τη σύγχρονη λογοτεχνία».
Books of All Kinds

«Ένα αισιόδοξο, διασκεδαστικό και απολαυστικό ανάγνωσμα από τη βασίλισσα του αισθηματικού μυθιστορήματος Carole Matthews, η ιστορία της Μόλι θα σας ζεστάνει την καρδιά. Το Μαθήματα Ευτυχίας είναι ένας ύμνος στα καινούργια ξεκινήματα και στις δεύτερες ευκαιρίες».
Over The Rainbow Blog

«Άλλο ένα σπουδαίο μυθιστόρημα από την Carole Matthews, που δε μας απογοητεύει ποτέ! Μια γλυκιά και συγκινητική ιστορία».
Donna’s Book Blog

«Μια ιστορία που σου μαθαίνει το κόλπο της ευτυχίας και τον τρόπο να τη βρίσκεις στα απλά, καθημερινά πράγματα».
Life on Magrs blogspot

«Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που σου φτιάχνει τη διάθεση, γραμμένο με το χαρακτηριστικό καυστικό χιούμορ της Matthews και γεμάτο εύστοχες παρατηρήσεις».
TripFiction User


Πληροφορίες για το βιβλίο



Μαθήματα Ευτυχίας (Happiness for Beginners) της Carole Matthews

Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 456 ● ΙSBN:  978-960-620-814-0

Μετάφραση: Μαρία Παπανδρέου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου