Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Tα Δάκρυα του Πάθους: Ο έρωτας θα τους ενώσει. Ή θα τους χωρίσει. Για πάντα…


Η #1 συγγραφέας ρομαντικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα, η μοναδική  Έλενα Αντωνίου, επιστρέφει με το πρώτο μυθιστόρημα που συνέγραψε πριν από αρκετά χρόνια και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στη σειρά SILK, με προσθήκες και νέα επιμέλεια. Τα Δάκρυα του Πάθους είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που η μοίρα το έφερε να γνωριστούν στη μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη. 

Ελάτε να ακολουθήσουμε τα βήματα του Ανδρέα και της Λυδίας από την πρώτη συνάντηση, στο πρώτο ραντεβού, στον απόλυτο έρωτα και τη συντριβή, στην εκδίκηση, στο πάθος, στα δάκρυα, στη λύτρωση.

Και μετά; Μετά, θα κάνετε υπομονή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Γιατί τότε θα μάθετε τι θα γίνει Μετά τα Δάκρυα του Πάθους…   


Λίγα λόγια για την υπόθεσηΈνας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μια βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα Λοΐζου και της Λυδίας Αποστόλου ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος και εκείνη πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Και καθώς αγωνίζεται να βρει μια λύση, στο δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά. 

Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Ένα γάμο που της λύνει όλα της τα προβλήματα και βγάζει στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα από χρόνια πάθη και συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ακόμη ζωντανός και το πάθος τούς παρασύρει στη δίνη του. Και τη στιγμή που παραδίνονται, τα λάθη του παρελθόντος διεκδικούν ακόμη και τη ζωή τους.        


Πληροφορίες για το βιβλίοΚυκλοφορεί στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία την 1η Νοεμβρίου 2019.

Tα Δάκρυα του Πάθους της Έλενας Αντωνίου

Σελίδες: 432 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 803 4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου