Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Εξημέρωση: Πρέπει να σώσει εκείνη, τον εαυτό του και… τη χώρα. Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν


Το Σκοτεινό Πέπλο του Γιώργου Δάμτσιου κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 και σύστησε στο αναγνωστικό κοινό τον Λούκα, ο οποίος είχε αμνησία και προσπαθούσε να ανακαλύψει αν τελικά ήταν θύτης ή θύμα, ήρωας ή δολοφόνος. Τώρα, στο δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Άγριοι, ο Λούκα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει να προστατέψει μια γυναίκα από εκείνους που την καταδιώκουν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή.

Θίγοντας θέματα όπως είναι η εκμετάλλευση και η κακοποίηση των γυναικών, το Εξημέρωση είναι μια καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια, μια γρήγορη και ανατρεπτική ιστορία που εξελίσσεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ένα δυνατό μυθιστόρημα που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν και η εξημέρωσή τους είναι μονόδρομος. Ή μήπως όχι;


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Ο Λούκα επιστρέφει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την απουσία του Τζορτζ, του ιδιωτικού ερευνητή που γνώρισε ένα χρόνο νωρίτερα. Η αποστολή που δέχεται να αναλάβει φαντάζει εύκολη. Πρέπει απλώς να κρατήσει κρυμμένη μια νεαρή πόρνη για πέντε μέρες από τα αφεντικά της.
Σύντομα θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν είναι όπως νομίζει. Οι άνθρωποι που είχαν υπό τον έλεγχό τους την κοπέλα είναι αδίστακτοι εγκληματίες και προσπαθούν να την πάρουν πίσω με κάθε τρόπο, ενώ ένας από τους πελάτες της έχει σκοπό να εξαπολύσει ένα μεγάλο κακό που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη χώρα.

Την ίδια ώρα, κάποιος παρακολουθεί τον Λούκα. Ακολουθεί τα ίχνη του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν, που μοναδικό του στόχο έχει να τον σκοτώσει.  

Ο Λούκα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να τα βάλει με όλους. Και πρέπει να βιαστεί. Γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του… 


Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα





Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη





Πληροφορίες για το βιβλίο



Εξημέρωση του Γιώργου Δάμτσιου

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN: 978-960-507-130-1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου