Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τρέξε, Άλεξ Κρος: Η νέα περιπέτεια του Άλεξ Κρος! Kυνηγός ή Κυνηγημένος;



Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, που ξεκίνησε την καριέρα του στο Και ήρθε μια αράχνη και έκτοτε κατέκτησε τις διεθνείς λίστες των μπεστ-σέλερ, επιστρέφει σε ένα μυθιστόρημα που θα κάνει την αδρεναλίνη σας να «χτυπήσει κόκκινο»!

Πρόκειται, φυσικά, για τον διασημότερο χαρακτήρα του James Patterson, τον Άλεξ Κρος, ο οποίος έρχεται για να αποδείξει για ακόμη μια φορά πως η παγκόσμια επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία. Στο Τρέξε, Άλεξ Κρος, το οποίο παρέμεινε για τέσσερις εβδομάδες στο νούμερο 1 της λίστας μπεστ-σέλερ των New York Times, ο Κρος έρχεται αντιμέτωπος με τρεις διαφορετικές συναρπαστικές υποθέσεις και ο Πάτερσον προσφέρει στον αναγνώστη ένα γρήγορο μυθιστόρημα γεμάτο συνεχείς ανατροπές, που διαβάζεται μονορούφι.      

Ανακαλύψτε κι εσείς το λόγο που ο Πάτερσον είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών και αφεθείτε στην πένα του για να μάθετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ασταμάτητη δράση και… Άλεξ Κρος.    



Λίγα λόγια για την υπόθεση
 

Οι ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια οδηγούν στη σύλληψη του γνωστού πλαστικού χειρουργού Ελάιτζα Κριμ από τον ντετέκτιβ Άλεξ Κρος. Η ζωή του Κριμ καταστρέφεται, και τώρα που βρίσκεται πια έξω από τη φυλακή αποκτά νέο πρόσωπο ώστε να μην μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει.

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται κρεμασμένη από το παράθυρο του έκτου ορόφου ενός κτιρίου. Πρόσφατα έχει γεννήσει, αλλά το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα ενός εκδιδόμενου γκέι και οι φήμες πως υπάρχουν τρεις σίριαλ κίλερ που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ουάσινγκτον σπέρνουν τον πανικό στην πόλη…  

Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σταματήσει τους δολοφόνους είναι ο Άλεξ Κρος. Μόνο που όσο εκείνος είναι απορροφημένος από τις έρευνες και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην οικογένειά του, δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί στενά. Και αυτός ο κάποιος δε θα σταματήσει παρά μόνο όταν ο Άλεξ γίνει το επόμενο πτώμα στη λίστα του.

Τη μετάφραση έχει κάνει η Μαρία Κωνσταντέα.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σελίδες:  384     Τιμή:     € 7,00                                        
ΙSBN:  978 960 507 084 7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου