Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Οι Εκδόσεις BELL γίνονται ακόμη πιο “Social”!


Με 33 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά εκδοτικά δρώμενα, εμείς, οι άνθρωποι των Εκδόσεων BELL, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η δύναμή της εταιρείας είστε όλοι εσείς οι πιστοί (αλλά και καινούργιοι) αναγνώστες των βιβλίων μας.

Έτσι λοιπόν, ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να ακούμε τις ανάγκες, τις απόψεις και τις επιθυμίες σας και να διατηρούμε σταθερά μια φιλική, αμφίδρομη επικοινωνία με όλους εσάς που, σε τελική ανάλυση, είστε η «ψυχή» των βιβλίων μας.

Με τη σκέψη αυτή δημιουργήσαμε τη σελίδα Εκδόσεις BELL στο Facebook, η οποία διαγράφει μια πολύ επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια και το blog Εκδόσεις BELL, όπου μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες και ενδιαφέροντα άρθρα για τα βιβλία και τους συγγραφείς μας.

Τώρα, οι Εκδόσεις BELL ανοίγουν τα φτερά τους και στο Twitter, με στόχο να έρθουν πιο κοντά σε περισσότερους αναγνώστες και να καλλιεργήσουν μια πιο «στενή», αμφίδρομη σχέση μαζί σας μέσα από μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της οποίας τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η αμεσότητα και η πιο «χαλαρή» διάθεση.

Οι Εκδόσεις BELL, λοιπόν, είναι πιο “Social” από ποτέ! Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας. Σας περιμένουμε να τα «λέμε» τακτικά μέσα από το δικό σας αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου