Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΑ BELL που έρχονται μέχρι το τέλος του 2024

 


Είναι πολλά, είναι διαφορετικά, είναι ωραία βιβλία που πρώτοι εμείς αγαπήσαμε! Κυρίες και κύριοι, τα BELL (και Silk) που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου:


Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα 


Στις 18/10/24 υποδεχόμαστε στα BELL τη συγγραφέα του #1 παγκόσμιου bestseller Το Κορίτσι του Τρένου Paula Hawkins με το πολυαναμενόμενο νέο της μυθιστόρημα, το πιο αγωνιώδες και δυνατό θρίλερ που έχει γράψει μέχρι σήμερα, το Γαλάζια Ώρα

Την 1/11/24 κυκλοφορεί ένα ακόμα βιβλίο που αναμένεται με μεγάλη αγωνία σε ολόκληρο τον κόσμο: πρόκειται για το νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Τζορτζ Σμάιλι που δημιούργησε ο σπουδαίος John le Carré με την υπογραφή του γιου του, Nick Harkaway, Η Επιλογή του Κάρλα

Στις 3/12/24 κλείνει εκδοτικά το 2024 με το καινούργιο επικό βιβλίο της συναρπαστικής σειράς του Wilbur Smith που διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο, με τίτλο Η Κληρονομιά


Ελληνικό Μυθιστόρημα


Στις 20/9/24 κυκλοφορεί το νέο θρίλερ της Μαρίας Ράπτη, Το σπίτι της. Είκοσι τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση της δεκαπεντάχρονης Λίνας, μετά από ένα ολονύχτιο μυστικό πάρτι σ’ ένα φαράγγι στη Λακωνία, η αδερφή της, Άννα, έρχεται αντιμέτωπη με μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Στις 4/10/24 έρχεται το νέο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, Χρυσός Ναός, που είναι μια ανατρεπτική περιπέτεια στον Αμαζόνιο, όπου έξι εγκληματίες αναζητούν ένα θησαυρό στον Αμαζόνιο.

Την 1/11/24 κυκλοφορεί το μυθιστόρημα της Γεωργίας Κακαλοπούλου Πορφυρό Πέλαγος: ένα οικογενειακό δράμα που μας μεταφέρει από την Κρήτη στα τέλη του 19ου αιώνα, μέχρι τη Σμύρνη του 1922 και το σήμερα. 


Σειρά βιβλίων BELL Best Seller


Στα BELL Best Seller εκδίδονται μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες crime σειρές βιβλίων της παγκόσμιας λογοτεχνίας, καθώς και Έλληνες συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας που έχουν αγαπηθεί. Από αυτό το φθινόπωρο τα βιβλία της εμβληματικής σειράς BELL Best Seller (με τον κίτρινο σελιδοδείκτη πάνω αριστερά, στο εξώφυλλο) ανανεώνονται, μεγαλώνουν σε μέγεθος και σταματούν να κυκλοφορούν στα περίπτερα. Από δω και πέρα μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα βιβλιοπωλεία, όπως και όλα τα υπόλοιπα βιβλία κανονικού μεγέθους. 


Στις 6/9/24 κυκλοφόρησε το 7ο (και τελευταίο) βιβλίο της crime σειράς του Γιώργου Δάμτσιου «Ευγενείς Άγριοι». Το Αδέσποτες Σκιές είναι ένα συγκλονιστικό αστυνομικό θρίλερ, μία ανατρεπτική ιστορία που κλείνει κάθε εκκρεμότητα των πρωταγωνιστών της και μελετά τα σκοτεινότερα μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής.

Στις 4/10/24 επιστρέφει στα BELL Best Seller ο πολυβραβευμένος M.W. Craven με το έκτο βιβλίο της crime σειράς με πρωταγωνιστές τον ντετέκτιβ Ουάσινγκτον Πόου και την αναλύτρια Τίλι Μπράντσο, το πολυαναμενόμενο Η Καρέκλα του Ελέους

Την 1/11/24 υποδεχόμαστε την τέταρτη υπόθεση της ντετέκτιβ Τζέσικα Σο το απόλυτα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα Μοναχικές Καρδιές της Lisa Gray.


Non Fiction 


Το φθινόπωρο ξεκίνησε δυναμικά στα BELL με την έκδοση (6/9/24) του θέλω της διάσημης ηθοποιού Gillian Anderson (X Files, Sex Education κ.α.). Σ’ αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, η Τζίλιαν Άντερσον επιλέγει και προλογίζει τις ανώνυμες σεξουαλικές φαντασιώσεις εκατοντάδων γυναικών απ’ όλο τον κόσμο (μεταξύ αυτών και η δική της ανώνυμη φαντασίωση). 

Στις 15/11/24 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Σωτήρη Χατζηγάκη με τίτλο Θύμισες και Διαλογισμοί: Στιγμές και πρόσωπα από την ιστορία, την πολιτική και την κοινωνική ζωή των Ελλήνων. Ένα έργο ζωής του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή, μέσα από το οποίο περνάει ολόκληρη η νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. 


Παιδικά


Ο αγαπημένος Βρετανός συγγραφέας Jeffrey Archer επιστρέφει στα BELL απευθυνόμενος αυτή τη φορά στα παιδιά ηλικίας 3 ετών και πάνω. Έτσι, στις 15/11/24 θα κυκλοφορήσουν τα δύο εικονογραφημένα βιβλία της σειράς «Μικρά Βασίλεια»: Ο Χορός των Εσωρούχων και Ένας Αστείος Αγώνας


SILK


Στη σειρά Silk έχουν εκδοθεί τα τελευταία χρόνια μερικά από τα μεγαλύτερα bestsellers της αισθηματικής λογοτεχνίας. Έτσι δυναμικά συνεχίζουμε και φέτος.


Στις 20/9/24 υποδεχόμαστε στα Silk τη Νεκταρία Μαρκάκη με μια καθηλωτική ιστορία που συνδυάζει τον έρωτα με το μυστήριο. Το Στα Άκρα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, όπου μια δυναμική πράκτορας του FBI, αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή, με προσωπικό ενδιαφέρον, αφού θα πρέπει να παρουσιαστεί ως η νέα νταντά των παιδιών του άντρα που εξαιτίας του έχασε τα πάντα…

Στις 18/10/24 η Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) μας μεταφέρει στις αμαρτωλές γειτονιές του Παρισιού και πλέκει μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη πάθος, εκδίκηση και… έρωτα. Όλα μπορεί να συμβούν στην Οδό Παραδείσου 3

Στις 15/11/24 μια ακόμα νέα προσθήκη στη λίστα των Silk, η Άννα Αγγελίδη που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά EROS των Άρλεκιν. Το Παιχνίδι της Κατάκτησης είναι το πρώτο μεγάλο μυθιστόρημα της Αγγελίδη – μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες και ανατροπές με φόντο το Λονδίνο. 

Στις 3/12/24 κυκλοφορεί το 15ο βιβλίο της bestselling σειράς της Gena Showalter «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου», το Άγριος Βασιλιάς

 


Μείνετε συντονισμένοι με τα BELL και τα SILK μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook, στο Instagram, στο Χ και στο TikTok (@bell_books) για περισσότερα νέα και όλες τις αποκαλύψεις εξωφύλλων, νέων κυκλοφοριών κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου