Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Στα Άκρα: Θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια

 


Οι Εκδόσεις Silk συνεχίζουν να διευρύνουν και να εμπλουτίζουν τη λίστα τους με νέες συγγραφείς που αξίζει να γνωρίσετε, με στόχο να σας προσφέρουν τα πιο ξεχωριστά και συναρπαστικά μυθιστορήματα της σύγχρονης ελληνικής αισθηματικής λογοτεχνίας! 

Αυτό το Σεπτέμβριο σας καλούμε να φτάσετε Στα Άκρα με οδηγό σας τη Νεκταρία Μαρκάκη. Η Νεκταρία ξεκίνησε τη συγγραφή μέσα από την πλατφόρμα Wattpad, ενώ μέχρι σήμερα έχει εκδώσει οχτώ ακόμα βιβλία. Το πρώτο της βιβλίο στις εκδόσεις Silk είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και ξεχειλίζει από πάθος, έρωτα και μυστήριο. 

Αυτή είναι η ιστορία της Κίρα και του Λιόσα. Από δω και πέρα διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Γιατί όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν, ο ηλεκτρισμός που θα νιώσετε στην ατμόσφαιρα θα είναι αρκετός για να φτάσετε κι εσείς… στα άκρα. 


Από το οπισθόφυλλο


Νέα Υόρκη

Η Κίρα Χερνάντεζ, μια δυναμική πράκτορας του FBI, αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή, με προσωπικό ενδιαφέρον, αφού θα πρέπει να παρουσιαστεί ως η νέα νταντά των παιδιών του άντρα που εξαιτίας του έχασε τα πάντα. 

Όταν γνωρίζει από κοντά τον Λιόσα Λιέβιν, έναν Ρώσο επιχειρηματία που θεωρεί υπαίτιο για το θάνατο του άντρα της και του αγέννητου παιδιού τους, έρχεται αντιμέτωπη από τη μια πλευρά με το μίσος που διατηρεί γι’ αυτόν τα τελευταία δύο χρόνια, και από την άλλη με την αγάπη που αρχίζει να αναπτύσσει για τα παιδιά του. 

Αυτό που τη φοβίζει περισσότερο, όμως, είναι το ενδιαφέρον της για εκείνον. 

Γιατί ο Λιόσα μοιάζει να μην είναι το τέρας που πίστευε τόσα χρόνια, ωστόσο η Κίρα ξέρει πως πίσω από ένα αγγελικό πρόσωπο μπορεί να κρύβεται ο ίδιος ο διάβολος. Από την άλλη, ακόμα και ο διάβολος μπορεί να είναι ο παρεξηγημένος κακός της ιστορίας, κι εκείνη βρίσκεται στη μέση του πολέμου που ξεσπά ανάμεσα στη λογική της και στα συναισθήματά της, που δεν την αφήνουν να δει την αλήθεια κατάματα. 

Η Κίρα δε θα σταματήσει μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια, και θα φτάσει στα άκρα για να το καταφέρει. Χωρίς να λογαριάσει το οποιοδήποτε κόστος... 


Πληροφορίες για το βιβλίο


Στα Άκρα της Νεκταρίας Μαρκάκη

● Τιμή: €11,90   ● Σελίδες: 352 ● ΙSBN:  978 960 620 998 7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου