Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Προσωπικότητα: Οι κενές αναμνήσεις είναι καλύτερες

 


Ο Άντυ Παπαδημητρίου έρχεται στις Εκδόσεις BELL με ένα γρήγορο, καθηλωτικό, ανατρεπτικό θρίλερ μυστηρίου, που ξεχωρίζει για τους πρωτότυπους χαρακτήρες και την έξυπνη πλοκή του. 

Σ’ αυτό το μυθιστόρημα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς. Πίσω από κάθε αποκάλυψη κρύβεται μία καινούργια οπτική, που δίνει νέα τροπή στην ιστορία και οδηγεί σε διαφορετικούς, ανεξερεύνητους δρόμους…  

Η Προσωπικότητα είναι απρόβλεπτη. Κι αν αφεθείς στις σελίδες της, θα φωλιάσει στο μυαλό σου. 

Τόλμησέ το. 


Από το οπισθόφυλλο


Μια φιλία που κλονίστηκε.

Πριν από πέντε χρόνια η φιλία της Αθηνάς και της Άρτεμης έληξε άσχημα και κάθε επικοινωνία διακόπηκε απότομα. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, όταν η πρώτη έστειλε στην Άρτεμη ένα ακατανόητο σημείωμα μαζί με το αγαπημένο της κολιέ, που δεν αποχωριζόταν ποτέ. Τώρα η Αθηνά είναι νεκρή και η Άρτεμη αναγκάζεται να την επισκεφτεί στην τελευταία κατοικία της.


Ένα μυστικό βαθιά θαμμένο.

Στην κηδεία της σαραντάχρονης παρευρίσκονται μόνο δύο ακόμα άτομα: ο πολύ καλός φίλος της, Πέτρος, και ο ψυχίατρός της. Ο Πέτρος έχει σοβαρές αμφιβολίες για το ότι η Αθηνά αυτοκτόνησε. Και ενώ η Άρτεμη δε φαίνεται αρχικά να συμμερίζεται την άποψη αυτή, πείθεται τελικά να ακολουθήσει τον Πέτρο και να τον βοηθήσει να ανακαλύψουν μαζί τι ακριβώς συνέβη στην παλιά φίλη της.


Μια αλήθεια που θα ανατρέψει τα πάντα. 

Η Άρτεμη και ο Πέτρος αρχίζουν να ερευνούν το παρελθόν της φίλης τους. Όσο πιο βαθιά εισχωρούν στην ιδιαίτερα ξεχωριστή προσωπικότητα της Αθηνάς, τόσο πιο πολύ χάνουν κάποιο μέρος από την ψυχή τους –και τόσο πιο σκληρή γίνεται η πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και ορισμένες φορές είναι καλύτερο κάποιες αλήθειες να μένουν θαμμένες βαθιά για πάντα. 


Το μυθιστόρημα του Άντυ Παπαδημητρίου Προσωπικότητα είναι ένα δραματικό θρίλερ μυστηρίου. Μία σκοτεινή ιστορία εκδίκησης για τα μυστικά, την εσωτερική φθορά και τα παιδικά τραύματα που καθορίζουν την αναπάντεχη πορεία της ζωής των ανθρώπων.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Προσωπικότητα του Άντυ Παπαδημητρίου

Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN:  978-960-620-976-5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου