Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Μόνο η Αγάπη Πονάει Έτσι: Ένα συγκλονιστικό μυστικό, μια ιστορία αγάπης απ’ αυτές που σου αλλάζουν για πάντα τη ζωή

 


Με τις πωλήσεις των βιβλίων της να πλησιάζουν τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, η Πέιτζ Τουν θεωρείται σήμερα μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες συγγραφείς βαθιά συναισθηματικών ιστοριών αγάπης. Τα βιβλία της, που έχουν μεταφραστεί σε 14 γλώσσες, ανεβάζουν τη διάθεση και εμπνέουν πίστη στη δύναμη της αγάπης, ενώ διαθέτουν αλησμόνητους ήρωες και εκπληκτικά σκηνικά.

Tο Μόνο η αγάπη πονάει έτσι εκδόθηκε ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μάλιστα έγινε στιγμιαία Sunday Times bestseller. «Καθηλωτικό, απέραντα ρομαντικό και υπέροχα σπαρακτικό» (Emily Stone), το μυθιστόρημα με το οποίο συστήνεται η Τουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, είναι μια βαθιά συγκινητική ιστορία με συγκλονιστικά ανατρεπτική πλοκή, που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να αισθανθείτε ότι αποτελείτε πλέον μέλος μιας νέας οικογένειας. 

Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτή τη «δυνατή, συγκινητική, πανέμορφα γραμμένη ιστορία με βάθος και επιδέξιες πινελιές τρυφερότητας» (Milly Johnson). 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ένα συγκλονιστικό μυστικό, μια ιστορία αγάπης απ’ αυτές που σου αλλάζουν για πάντα τη ζωή.


Όταν η Ρεν συνειδητοποιεί ότι ο αρραβωνιαστικός της είναι ερωτευμένος με κάποιαν άλλη, νομίζει ότι η ραγισμένη της καρδιά δεν πρόκειται να γιατρευτεί ποτέ.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, ο Άντερς έχασε τη γυναίκα του πριν από τέσσερα χρόνια και ακόμα παλεύει να συνέλθει και να προχωρήσει παρακάτω.

Η Ρεν ελπίζει ότι το καλοκαίρι που θα περάσει με τον μπαμπά της και τη νέα του οικογένεια στο αγρόκτημά τους στην Ιντιάνα θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή. Και εκεί, ανάμεσα στα καλαμποκοχώραφα και τις πυγολαμπίδες, ο δρόμος της διασταυρώνεται με του Άντερς και ο κόσμος και των δυο τους συνταράσσεται συθέμελα για άλλη μία φορά. 

Αυτό που δεν ξέρει η Ρεν είναι ότι τον Άντερς τον βαραίνει ένα μεγάλο μυστικό και ότι αν αφήσει να τον παρασύρουν τα αισθήματά του για κείνη, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για όλους.

Η φυγή πονάει τη Ρεν περισσότερο απ’ όσο φανταζόταν. Πώς θα μπορούσε όμως να μείνει, τώρα που ξέρει την αλήθεια;


Κριτικές




«Η Paige Toon γράφει υπέροχα, υφαίνει με τέχνη μια ιστορία που σε παρασέρνει

στη δίνη της πλοκής της και, πάνω απ’ όλα, δημιουργεί χαρακτήρες

που συνδέεσαι και ταυτίζεσαι μαζί τους».

Peterborough Telegraph


«Η συγγραφέας είναι γνωστή για τα μυθιστορήματά της που αγγίζουν

Βαθιά τον αναγνώστη και το καταφέρνει για άλλη μία φορά

με αυτή τη θαυμάσια ιστορία».

The Sun

        

«Μια δυνατή ιστορία αγάπης που ξετυλίγεται στη γραφική ατμόσφαιρα

ενός αμερικανικού αγροκτήματος με πραγματικά αξιολάτρευτους χαρακτήρες».

CultureFly


Πληροφορίες για το βιβλίο


Μόνο η Αγάπη Πονάει Έτσι (Only Love Can Hurt Like This) της Paige Toon

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου

Τιμή: € 18,80 ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-620-975-8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου