Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Βοηθός στον έρωτα: Ποιος θα είναι το αφεντικό σ’ αυτή τη σχέση;

 

Η Πωλίνα Νικολιδάκη δε χρειάζεται συστάσεις. Τα βιβλία της αγαπήθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή από το αναγνωστικό κοινό και κάθε νέο της μυθιστόρημα είναι ένα σαγηνευτικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της αισθηματικής λογοτεχνίας.

Η νέα ιστορία της Πωλίνας ξεκινάει σε ένα γραφείο, σε έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη στο κέντρο του Λονδίνου. Εκεί, οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο ανάμεσα στον Ντέιβιντ Ρεντ, έναν εργοδότη που δε δέχεται λάθη και παραλείψεις και στην Ελίζαμπεθ Γουόκερ, μια χαρισματική βοηθό που δίνει τον καλύτερο εαυτό της  στη δουλειά, αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει το αφεντικό της να την ποδοπατήσει.

Πάθος, έρωτας, παρεξηγήσεις… Το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό στο Βοηθός στον Έρωτα!
                                                                                

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ένας απαιτητικός εργοδότης και μια δυναμική βοηθός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια ερωτική μονομαχία.
Ποιος θα είναι το αφεντικό σ’ αυτή τη σχέση;

                                
Άλλη μια μέρα στη δουλειά και η Ελίζαμπεθ προσπαθεί να ηρεμήσει. Ο εργοδότης της, ο Ντέιβιντ Ρεντ, ιδιοκτήτης μιας μικρής αυτοκρατορίας, μόλις βγήκε από το γραφείο της κοπανώντας με φόρα την πόρτα επειδή το έγγραφο που του ετοίμασε δεν είχε τη σωστή… γραμματοσειρά! Είναι πεπεισμένη ότι ο άνθρωπος είναι εμπαθής απέναντί της και εμμονικός με την τελειότητα. Αλλά πρέπει να αντέξει στο πλάι του, ώστε να αποκτήσει εμπειρία και να βρει κάτι καλύτερο.

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σταθεί αφορμή να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο μαζί και η Ελίζαμπεθ θα παρατηρήσει πράγματα που μέχρι τότε της περνούσαν αδιάφορα. Όπως το πώς η ένταση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική δίνη...

 

Παρουσίαση στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

 



Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Πωλίνας Νικολιδάκη "Βοηθός στον έρωτα", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/9/22 στις 19:00 στη Σκηνή "Διδώ Σωτηρίου" του 50ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Εύα Νάτση, blogger και διαχειρίστρια της ομάδας "Βιβλίο της Παρέας".
Η συγγραφέας, μετά την εκδήλωση, θα βρίσκεται στο περίπτερο 8-10 των Εκδόσεων BELL για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της στους αναγνώστες.

Σας περιμένουμε!


Πληροφορίες για το βιβλίο

Βοηθός στον Έρωτα της Πωλίνας Νικολιδάκη

Σελίδες: 336 ● Τιμή: €10,90 ● ΙSBN:  978 960 620 904 8  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου