Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Το Γκόλεμ της Πράγας: Οι δρόμοι της πόλης είναι βιβλία. Γραμμένα με αίμα.

 

Είναι αμέτρητοι οι θρύλοι και οι ιστορίες που ξεκινούν από την Πράγα και χάνονται μέσα στους δρόμους της πόλης –της πιο μυστικιστικής, ίσως, πρωτεύουσας της Ευρώπης. Η Κική Τσιλιγγερίδου, η συγγραφέας της επιτυχημένης Τριλογίας της Στέλλας Άνταμς και του θρίλερ Η Τελευταία Θυσία, εμπνέεται από την πόλη, στην οποία έζησε αρκετά χρόνια, και παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό, καθηλωτικό, απρόβλεπτο μυθιστόρημα αγωνίας.

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας είναι μια πόλη που ζωντανεύει τη νύχτα και Το Γκόλεμ της Πράγας είναι μια σκοτεινή ιστορία που θα σε μεταφέρει εκεί και θα σε προκαλέσει να επιβιώσεις στους δρόμους της. Ένας αδίστακτος σίριαλ κίλερ καραδοκεί πίσω από τις σκιές, προκαλώντας την πιο φημισμένη συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων της Τσεχίας να τον ξεσκεπάσει πριν φτάσει στην ίδια, και στους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο από τον καθένα.

Το νέο θρίλερ της Κικής Τσιλιγγερίδου είναι μια βουτιά στα πιο μυστηριακά νερά της crime λογοτεχνίας και μια περιπλάνηση στα σοκάκια της πόλης που κυβερνά τους κατοίκους της σαν μαριονέτες…
                                                           
                     

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Η Αγκάτα Γέσενσκα είναι η αγαπημένη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων της Πράγας, και ζει μια πλούσια, ειδυλλιακή ζωή στην πανέμορφη και γεμάτη γοητεία πόλη της. Τα βιβλία της γίνονται όλα τους μπεστ σέλερ, στις παρουσιάσεις και τις δημόσιες αναγνώσεις της μαζεύονται εκατοντάδες αναγνώστες, ενώ οι διαλέξεις της για τη δημιουργική γραφή παρακολουθούνται με ευλάβεια από τους πιστούς μαθητές της –με πρώτη τη Ζούζκα, την αγαπημένη της.
 
Όμως τα πάντα θα ανατραπούν όταν ένας σκοτεινός, αόρατος άνθρωπος, τυλιγμένος στις πυκνές σκιές και την ομίχλη της πόλης, θα αρχίσει να αναπαριστά σκηνές άγριων φόνων από τα βιβλία της, στοχεύοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό άτομο από το περιβάλλον της. Στην αναπαράσταση του τελευταίου βιβλίου, το θύμα θα είναι η ίδια η Αγκάτα.
 
Και η ποινή της θα είναι ο θάνατος.

 

Ένα απρόσμενο, αξέχαστο και πρωτότυπο θρίλερ γεμάτο ανατροπές, που διαδραματίζεται στην πιο μυστηριακή πρωτεύουσα της Ευρώπης.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Το Γκόλεμ της Πράγας της Κικής Τσιλιγγερίδου

Τιμή: €15,50 ● Σελίδες: 344 ● ΙSBN:  978-960-620-932-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου