Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Της Καρδιάς το Πεπρωμένο: Ίσως κάποιοι έρωτες δεν είναι πλασμένοι για ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...

 

Μια περιπλάνηση που ξεκινά από τη Σιένα και μας οδηγεί ως το Μπουένος Άιρες, μια γυναίκα που αναζητεί το παρελθόν και την οδηγεί το πεπρωμένο της, ένας άνδρας αφοσιωμένος στο καθήκον και χαμένος στις πληγές του…

Η #1 συγγραφέας αισθηματικής λογοτεχνίας επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία για έναν παράφορο έρωτα γραμμένο από τη μοίρα. Είναι κάποιοι έρωτες πλασμένοι να εμπνεύσουν, προορισμένοι να περάσουν στην αιωνιότητα ως οι μεγαλύτεροι που υπήρξαν ποτέ. Για έναν τέτοιο έρωτα γράφει η Έλενα Αντωνίου στο νέο πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα Της Καρδιάς το Πεπρωμένο. Ετοιμαστείτε για μια ιστορία αφιερωμένη στις γυναίκες που δεν πιστεύουν στο πεπρωμένο και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πάντα –ακόμα κι εκείνα που μπορεί να φαίνονται προδιαγεγραμμένα! 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Η Σιένα Μιχαήλ είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα γαμήλιας μόδας. Ένα ένοχο μυστικό την αναγκάζει να κρατά την καρδιά της κλειδωμένη και να παραμένει απρόσβλητη σε συναισθήματα, καθώς αν αποκαλυφθεί θα καταστραφεί η καριέρα και η ζωή της. Αναζητά την αλήθεια για το παρελθόν της, αφού αυτό καθορίζει το πεπρωμένο της.

Ο Αργεντινός επιχειρηματίας Σεμπαστιάν Μοντέρο είναι ο πιο περιζήτητος εργένης στο Μπουένος Άιρες. Και, μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του, είναι και ο μοναδικός συνεχιστής του ονόματος της αριστοκρατικής οικογένειάς του, που τον υποχρεώνει να υποταχθεί στο θέλημά της και να της χαρίσει τον πολυπόθητο κληρονόμο.

Ο έρωτας της μυστηριώδους Σιένα με τον απόμακρο και σκληρό Σεμπαστιάν θα προκαλέσει θύελλα και θα ξεσηκώσει αντιδράσεις, ιδίως όταν αποκαλύπτεται το παρελθόν της Σιένα και ο κόσμος γύρω της γκρεμίζεται. Ο Σεμπαστιάν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και το καθήκον, αλλά το πεπρωμένο της καρδιάς είναι εκείνο που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα


Οι Εκδόσεις SILK σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Έλενας Αντωνίου,ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου στις 18:30 στο Tango Notturno (Παγγαίου 6, Γκάζι).



Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:


* Βούλα Μαλλά, δημοσιογράφος ΕΡΤ, παρουσιάστρια ειδήσεων & Ενημερωτικής Εκπομπής Newsroom,
* Γεωργία Καρύδη, δημοσιογράφος – επιμελήτρια κειμένων (Documento),
* και η Ειρήνη Ζουρνατζή, editor in chief (InStyle Greece)


Πληροφορίες για το βιβλίο

 

Της Καρδιάς το Πεπρωμένο της  Έλενας Αντωνίου

● Τιμή: €11,90 ● Σελίδες: 400 ● ΙSBN:  978 960 620 928 4  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου