Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

#my_greece: villages - Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας


To 2017 ήταν η χρονιά του φωτογραφικού project “#my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων”. Μέσα από την ομώνυμη και πολυταξιδεμένη έκθεση φωτογραφίας και την έκδοση φωτογραφικού λευκώματος από τις Εκδόσεις BELL, το φωτογραφικό αυτό έργο κατάφερε να προβάλει για δύο συνεχόμενα χρόνια τις ομορφιές της χώρας μας σε εγχώριο και διεθνές κοινό.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στην Αθήνα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, στην διεθνή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2017& 2018, στην Athens International Tourism Expo 2018, στο 18ο Athens Technopolis Jazz Festival, στα «Παλαιά Σφαγεία» στην Ναύπακτο και φιλοξενείται μόνιμα στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ANEK Lines. Και βέβαια το φωτογραφικό λεύκωμα διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» στα Public Book Awards 2018!

Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή, καθώς φέτος, η σύμπραξη της ομάδας Greek Instagramers Events με τις εκδόσεις μας συνεχίζεται με το νέο project “#my_greece: villages”.

Διοργανώνουμε λοιπόν έναν μεγάλο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και καλούμε τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες με θέμα τα χωριά της Ελλάδας.

To νέος μας project “#my_greece: villages” εστιάζει στην επαρχία με στόχο να αναδείξει την παράδοση, την καθημερινότητα, τους ανθρώπους, τις εποχές, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας. To “#my_greece: villages” είναι ένα θαυμάσιο ομαδικό έργο φωτογραφικής αφήγησης, που εκτός από τα αξιοθέατα, θα εστιάζει έντονα στον ανθρώπινο παράγοντα και θα αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από στιγμές της καθημερινότητας καλώντας τον θεατή να γνωρίσει τη χώρα μας από μια διαφορετική προοπτική.

Το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού “#my_greece: villages” θα είναι η δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί την σαιζόν 2019 - 2020 σε σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας και το εξωτερικό, η οποία θα συνοδεύεται από έκδοση  φωτογραφικού λευκώματος των εκδόσεών μας.


Κόστος Συμμετοχής:  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας – έκδοση λευκώματος είναι δωρεάν, με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 8/9.

Όροι, Προϋποθέσεις και Οδηγίες συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ


Διοργάνωση: Greek Instagramers Events

Υποστηρικτές: Εκδόσεις BELL, ΑΝΕΚ Lines, Ψηφιακό Τύπωμα


Το λεύκωμα #my_greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου