Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ξέρω Ποια Είσαι: Αν επάγγελμά σου είναι το ψέμα, θα πιστέψει κανείς την αλήθεια;


Το πρώτο της βιβλίο, το διεθνές bestseller Μερικές Φορές Λέω Ψέματα, ήταν το πιο πολυσυζητημένο ψυχολογικό θρίλερ του 2017, μεταφράστηκε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και σύντομα πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Έλεν Ντετζένερις και τη Warner Bros, με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ. Τώρα, η Alice Feeney επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο δεύτερο μυθιστόρημά της και αποδεικνύει πως καμιά επιτυχία δεν είναι τυχαία.

Στο Ξέρω Ποια Είσαι, ηρωίδα είναι η Έιμι, μια ανερχόμενη ηθοποιός, η οποία μια μέρα που επιστρέφει από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί. Το προηγούμενο βράδυ είχαν τσακωθεί. Και οι δύο είπαν πράγματα που δε θα έπρεπε να είχαν ειπωθεί. Λόγια που η Έιμι δεν μπορεί να ξεχάσει. Αν και κατά το παρελθόν έχει προσποιηθεί πως έχει ξεχάσει κάποια πράγματα. Εξάλλου, η Έιμι είναι πολύ καλή ηθοποιός… Η δεύτερη ηρωίδα της ιστορίας είναι ένα μικρό κοριτσάκι που απομακρύνθηκε από το σπίτι της. Πάντοτε λέμε στα παιδιά μας να μη μιλάνε σε ξένους γιατί μπορεί να συμβούν άσχημα πράγματα. Ε, λοιπόν, κάποιες φορές τα άσχημα πράγματα συμβαίνουν...

Γεμάτο ανατροπές, σκοτεινό και καθηλωτικό, το νέο μυθιστόρημα της Άλις Φίνι είναι αναμφισβήτητα το ψυχολογικό θρίλερ του καλοκαιριού. Ανακαλύψτε το!     

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο




Η Έιμι Σινκλέρ. 
 
Η ηθοποιός που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν, αλλά δε θυμούνται από πού.
 
Αλλά εγώ ξέρω ακριβώς ποια είσαι.  
Ξέρω τι έχεις κάνει.
Και σε παρακολουθώ.

Επιστρέφοντας στο σπίτι από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, η Έιμι ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί. Πίσω του έχει αφήσει το πορτοφόλι και το κινητό του. Η Έιμι δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Όμως η αστυνομία πιστεύει πως τους κρύβει κάτι. Και έχουν δίκιο. Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζουν. Γιατί η Έιμι έχει ένα μυστικό που δεν το έχει πει ποτέ σε κανέναν. Μόνο που τώρα υποπτεύεται πως κάποιος ξέρει. Και αυτά που πρόκειται να συμβούν δεν τα είχε φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της.

Η συγγραφέας του παγκόσμιου bestseller Μερικές Φορές Λέω Ψέματα επιστρέφει με το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς.



Πληροφορίες για το βιβλίο




Ξέρω Ποια Είσαι (I Know Who You Are) της Alice Feeney

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Τιμή: 16,60€ ● Σελίδες:424 ● ΙSBN:  978-960-620-786-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου