Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τα BELL των διακοπών σας!



Καλοκαιράκι! Η πιο «χαλαρή» εποχή του χρόνου. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ρυθμοί της καθημερινότητας πέφτουν και –το καλύτερο απ’ όλα– οι διακοπές έρχονται!

Στις Εκδόσεις BELL γνωρίζουμε πολύ καλά πως «παραλία κι ένα καλό βιβλίο» είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που έχει την τιμητική του κάθε καλοκαίρι. Γι’ αυτό και τα νέα μας βιβλία Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου έρχονται για να καλύψουν όλα τα γούστα!

Τον Ιούνιο υποδεχθήκαμε 2 συναρπαστικά νέα βιβλία + 1 επανέκδοση που ψάχνατε πολλοί από σας: Την Ηχώ του Θανάτου του Richard Montanari και το επικών διαστάσεων νέο βιβλίο τρόμου του Mr. King Junior, Joe Hill, Νοσφεράτου, καθώς και τη νέα έκδοση του Κούτζο (Stephen King φυσικά)!

Τον Michael Crichton τον γνωρίσατε και τον λατρέψατε μέσα από μεγάλες επιτυχίες όπως το Jurassic Park, Ο Χαμένος Κόσμος, Σφαίρα, Θήραμα, Μετά και πολλά ακόμη. Στις 4 Ιουλίου κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο του μεγάλου αυτού συγγραφέα, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τον θάνατό του από τον Richard Preston: Μικρόκοσμος. Αν νομίζατε πως οι δεινόσαυροι του Jurassic Park ήταν θανάσιμη απειλή για τους ανθρώπους, περιμένετε να δείτε τις απειλές του μικρόκοσμου του Crichton!

Στις 18 Ιουλίου έρχεται το νέο μυθιστόρημα του κορυφαίου John Grisham, Η Κληρονομιά! Εικοσιπέντε χρόνια μετά την Ετυμηγορία –ένα από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα της εποχής μας– ο Grisham επιστρέφει στο σκηνικό και τους αλησμόνητους χαρακτήρες που τον κατέστησαν έναν από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς της Αμερικής και ολόκληρου του κόσμου, με ένα δυνατό δικαστικό θρίλερ, που οι New York Times χαρακτήρισαν «πραγματικό λογοτεχνικό γεγονός»!

Κι αν δε σας φτάνουν αυτά τα βιβλία για το καλοκαίρι, που να δείτε τι εκπλήξεις σας επιφυλάσσει ο Αύγουστος: Πιο Βαθιά κι απ' τους Νεκρούς της Tami Hoag, Ο Πάνθηρας του Nelson DeMille και δύο «δυνατές» επανεκδόσεις: Joyland του Stephen King και Χαμένη Αθωότητα της Susan Lewis.

Λοιπόν; Είστε έτοιμοι για τα BELL των διακοπών σας; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου