Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Το Κινητό» του Stephen King στη μεγάλη οθόνη: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν!


Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από μερικούς μήνες, ο Samuel L. Jackson και ο John Cusack (οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και στην άλλη μεγάλη επιτυχία βασισμένη σε βιβλίο του διάσημου συγγραφέα, στο «1408») είναι αυτοί που θα… σηκώσουν «Το Κινητό» (Cell) του Stephen King στη μεγάλη οθόνη!

Ναι, το συνταρακτικό, μακάβριο μυθιστόρημα του Stephen King «Το Κινητό» γίνεται ταινία και τα γυρίσματά της ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες στην Ατλάντα.

Μαζί με τους Cusack και Jackson στην ταινία θα συμπρωταγωνιστούν η Isabelle Fuhrman (θα τη θυμόσαστε ως το «ορφανό» στην ομώνυμη ταινία τρόμου του 2009, αλλά και στο Hunger Games) και  ο Stacy Keach (American History X, Nebraska κ.α.).

Το σενάριο της ταινίας έχει γραφεί από τον ίδιο τον King και όσοι έχετε διαβάσει «Το Κινητό», θα θυμόσαστε πως ο «Παλμός» εξαγριώνει: στο άκουσμά του ξεχνάς τον πολιτισμένο σου εαυτό. Τα πιο κτηνώδη, καταστροφικά ένστικτά σου έρχονται στην επιφάνεια. Και βέβαια, ο Παλμός μεταδίδεται σαν ιός από τα κινητά. Όλα τα κινητά!

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2015 κι επειδή η αναμονή θα είναι μεγάλη, αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο, ε, μάλλον ήρθε η ώρα!

Διαβάστε ΕΔΩ την υπόθεση του βιβλίου. Εσείς τολμάτε ν’ απαντήσετε στην κλήση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου