Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι Γλυκοζαχαρούληδες χόρεψαν και τραγούδησαν στο Χαλάνδρι



Με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και μια τρυφερή, αλλά και διασκεδαστική, ιστορία για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια, υποδέχθηκαν το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά τους μικρούς μας φίλους η συγγραφέας (και ηθοποιός) των Γλυκοζαχαρούληδων  Τζένη Παπαδημάτου και οι ηθοποιοί Ελένη Καρβέλη και Κατερίνα Χολή από την θεατρική ομάδα «teatro-theama».



Ο χώρος του βιβλιοπωλείου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Γλυκοζαχαρούληδες – το Πνεύμα των Γενεθλίων» γέμισε με παιδιά, που συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο θεατρικό παιχνίδι που στήθηκε από τις ηθοποιούς, ενώ όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής του βιβλίου και της θεατρικής παράστασης, που φέρει την υπογραφή του Διονύση Σχοινά.



Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με δώρο την τούρτα και το πάρτι των γενεθλίων για δύο τυχερά παιδιά, προσφορά των Εκδόσεων Bell!

Οι δύο νικητές  που θα λάβουν την ημέρα των γενεθλίων τους την τούρτα τους, που θα την παραδώσει στο σπίτι τους ένας ήρωας του βιβλίου «Γλυκοζαχαρούληδες», και στη συνέχεια θα παίξει μαζί με τους εορτάζοντες και τους φίλους τους αποσπάσματα από το βιβλίο είναι οι:
Μελίτα Νικολαΐδου από το Χαλάνδρι και ο Κωνσταντίνος Μακρής από τα Βριλήσσια!




Η εκδήλωση των Γλυκοζαχαρούληδων στο Χαλάνδρι ήταν μόνο η αρχή! Κάντε Like στη Σελίδα Facebook του Βιβλίου Γλυκοζαχαρούληδες – το Πνεύμα των Γενεθλίων για να μαθαίνετε όλα τα νέα για τις εκδηλώσεις που έρχονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου