Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Έκπτωτος: Καλώς ήρθατε στον σκοτεινό παράδεισο του υπέροχου κυρίου Κέιν…

 

Στις 18 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε στις εκδόσεις μας την Οφηλία, η οποία μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι τον σκοτεινό παράδεισο του κύριου Κέιν –κάπου στη Νέα Υόρκη… Ο Έκπτωτος είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Οφηλίας και το πρώτο SILK Erotica, που σημαίνει πως οι σελίδες του ξεχειλίζουν από έρωτα, ένταση και ανεξέλεγκτο πάθος. 

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε, αφήστε πίσω όλες τις αναστολές σας και τολμήστε να βυθιστείτε στην ιστορία του Αλεξάντερ Κέιν και της Σκάι Κλάιβεν. Μόνο να θυμάστε, πως αυτό το βιβλίο είναι αυστηρά για ενήλικους!

Λίγα λόγια για την υπόθεση


«Ο Αλεξάντερ Κέιν εισέβαλε στη ζωή μου με θράσος. Ήταν ισχυρός, όμορφος, σέξι, και πάνω απ’ όλα θύμιζε έναν σκοτεινό άγγελο που είχε έρθει στο πλευρό μου για έναν και μόνο λόγο… Για να με παρασύρει μαζί του στην κόλαση…»

Ένα βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου Plaza της Νέας Υόρκης είναι αρκετό για να αλλάξει όλη τη ζωή της Σκάι Κλάιβεν. Αποφασισμένη να ξεχάσει τη βραδιά πάθους που έζησε στην αγκαλιά του άγνωστου άντρα, επιστρέφει στην αδιάφορη καθημερινότητά της, όταν μια όχι και τόσο απρόσμενη σύμπτωση την αναγκάζει να τον αντιμετωπίσει ξανά στο φως της μέρας.

Ο Αλεξάντερ Κέιν, ο άγνωστος με το τατουάζ του έκπτωτου αγγέλου στο στήθος, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που περιμένει να δει η Σκάι μπαίνοντας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ουρανοξύστη 35 και ο μοναδικός που υπόσχεται να σώσει την εταιρεία του πατέρα της από τη σίγουρη χρεοκοπία.

Με ένα αντάλλαγμα…
Η έλξη μεταξύ τους είναι πρωτόγνωρη και όσο κι αν εκείνη μάχεται να του αντισταθεί, ο Αλεξάντερ καταφέρνει γρήγορα να την παρασύρει σε μια ερωτική παρτίδα που μόνο ένας μπορεί να βγει νικητής. Η Σκάι υπόσχεται πως δε θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό της να ερωτευτεί έναν τόσο σκληρό και άκαρδο άντρα. Ο Αλεξάντερ υπόσχεται να μην την αφήσει ποτέ να δει τι κρύβεται πίσω από το σκληρό του προσωπείο.

Το παρελθόν του όμως επιστρέφει, για να του υπενθυμίσει πως καμία γυναίκα που αγαπά δεν είναι ασφαλής. Κι εκεί που η πόλη αρχίζει να μετατρέπεται σε μια απέραντη κόλαση, εκείνοι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον δικό τους μικρό παράδεισο.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο

Έκπτωτος της Οφηλίας

Σελίδες: 464 ● Τιμή: €10,90 ● ΙSBN:  978 960 620 890 4
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου