Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Στα όρια του έρωτα: Μαζί θα σπάσουν τα όριά τους –και θα γνωρίσουν τη μαγεία του έρωτα.

 

Από το κοσμοπολίτικο Μανχάταν μέχρι τους αμπελώνες της γαλλικής υπαίθρου κι από το φωτεινό Ιόνιο μέχρι την αιώνια πόλη, κάθε βιβλίο της Έλενας Αντωνίου είναι μια μαγική ιστορία αγάπης που παρασέρνει τον αναγνώστη σ’ ένα ταξίδι που μένει χαραγμένο στη μνήμη για πολύ καιρό.

Τον τίτλο της #1 συγγραφέως αισθηματικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα της τον έχουν δώσει οι αναγνώστες, και η Έλενα επιστρέφει με το νέο της βιβλίο, Στα Όρια του Έρωτα, για να τους δικαιώσει για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας την ιστορία της Δάφνης Ανδρέου και του Νίκου Λυγερού: μαζί θα σπάσουν τα όριά τους και θα γνωρίσουν τη μαγεία του έρωτα! 


Λίγα λόγια για την υπόθεση

 

Εκείνος αγωνίζεται στα τερέν για τη νίκη.
Εκείνη δεν εμπιστεύεται κανέναν.
Μαζί θα σπάσουν τα όριά τους –και θα γνωρίσουν τη μαγεία του έρωτα.Μόλις ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ο πατέρας της καλεί τη Δάφνη Ανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πιο σημαντική επιχείρησή του, την ομάδα βόλεϊ ανδρών, που έχει αξιώσεις για πρωτάθλημα.

Η Δάφνη εγκαταλείπει το Παρίσι, τα σχέδια και το μνηστήρα της και φτάνει στην Ελλάδα. Θέλοντας να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της, αναλαμβάνει τη θέση της ψυχολόγου και δημιουργεί μια υπέροχη σχέση με όλους τους παίκτες, εκτός από έναν.

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λυγερός, μοιάζει απρόσβλητος στην επιμονή της ψυχολόγου του να μπει στο μυαλό και την ψυχή του. Μοναδικός του στόχος να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να πετύχει μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού για εκείνον και τη σύντροφό του.

Πόσο εύκολο είναι για τη Δάφνη να τηρήσει την επαγγελματική της δεοντολογία και να μην υποκύψει στη γοητεία του χαρισματικού αθλητή, γκρεμίζοντας την ήρεμη ζωή της; Και πόσο εύκολο είναι για τον Νίκο να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του και να μην αφήσει την ψυχολόγο να μπει στην καρδιά του διαλύοντας τον κόσμο του; Η σύγκρουση είναι δεδομένη, καθώς τα πρέπει τους αντιπαλεύουν τα θέλω τους. Και ο έρωτας φτάνει και τους δύο στα όριά τους, ιδίως όταν αποκαλύπτεται το ψέμα της Δάφνης και ο Νίκος γεμίζει μίσος για εκείνη που λίγο πριν ήταν το σύμπαν του.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο

 

Στα όρια του Έρωτα της Έλενας Αντωνίου

Τιμή: €10,90 * Σελίδες: 440 * ISBN: 978 960 620 886 7 

 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου