Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ: Δύο ήρωες - ένας άρρηκτος δεσμός

 

 
Το 2019 κυκλοφόρησε το Κραυγή Πολέμου του μοναδικού Wilbur Smith. Εκεί, γνωρίσαμε τη Σάφρον Κόρτνεϊ και τον Γκέρχαρτ φον Μέερμπαχ και μαζί τους ζήσαμε μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, περιπέτειας και αυτοθυσίας. Φέτος, ο συγγραφέας των 130 εκατομμυρίων αντιτύπων επιστρέφει με τη συνέχεια του περσινού bestseller, το πολυαναμενόμενο Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ.  
 
Αυτή τη φορά, ο Wilbur Smith μάς ταξιδεύει στην καρδιά ενός κόσμου βυθισμένου στη δίνη του πολέμου, όπου θα ξετυλιχθεί μια επική ιστορία θάρρους, προδοσίας  και αθάνατης αγάπης: η συνέχεια της ιστορίας της Σάφρον και του Γκέρχαρτ είναι εδώ!
                                                                                     

Λίγα λόγια για την υπόθεση


 
Παρίσι, 1939 – Ο πόλεμος έχει χωρίσει τη Σάφρον Κόρτνεϊ και τον Γκέρχαρτ φον Μέερμπαχ, που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους και παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο Γκέρχαρτ –παρά την αντίθεσή του προς το ναζιστικό καθεστώς– πολεμά για την πατρίδα του, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα του δοθεί η ευκαιρία να απαλλάξει τη Γερμανία από τον Χίτλερ και την παρέα του. Όταν όμως η μονάδα του ρίχνεται στην κόλαση της Μάχης του Στάλινγκραντ, καταλαβαίνει ότι οι πιθανότητες να βγει ζωντανός μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Στο μεταξύ η Σάφρον –που έχει στρατολογηθεί από τις Επιχειρήσεις Ειδικών Αποστολών και έχει σταλεί στο κατεχόμενο Βέλγιο για να ανακαλύψει με ποιον τρόπο οι Ναζί διείσδυσαν στο δίκτυο των ΕΕΑ– δεν αργεί να βρεθεί στο στόχαστρο του πιο αδυσώπητου αρχικατάσκοπου της Γερμανίας.

Αντιμετωπίζοντας μια μοχθηρία που ξεπερνά και τους χειρότερους εφιάλτες τους, οι εραστές αναγκάζονται να κάνουν την πιο σκληρή επιλογή: να θυσιαστούν ή να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιζήσουν, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα ξανασμίξουν.


Πληροφορίες για το βιβλίο

 
 
Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ (Courtney’s War) του Wilbur Smith με τον David Churchill

Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Τιμή: €17,70 ● Σελίδες: 472 ● ΙSBN:  978-960-620-850-8
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου