Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Κατακλυσμός: Το πρώτο τους BELL - Το πρώτο μυθιστόρημα για παιδιά από τον Wilbur Smith!

 

Ο Wilbur Smith είναι ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς των BELL, με φανατικούς αναγνώστες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πωλήσεις των βιβλίων του ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ η σειρά των μυθιστορημάτων με τις περιπέτειες της οικογένειας Κόρτνεϊ είναι η μακροβιότερη στην ιστορία των εκδόσεων.

Τώρα, ο σπουδαίος αυτός αφηγητής, για πρώτη φορά απευθύνεται σε παιδιά μέσα από την ολοκαίνουρια σειρά μυθιστορημάτων του με πρωταγωνιστή τον μικρό Τζακ Κόρτνεϊ. Έτσι, και οι Εκδόσεις BELL, με τις Περιπέτειες του Τζακ Κόρτνεϊ παρουσιάζουν το πρώτο BELL μυθιστόρημα για παιδιά και με μεγάλη χαρά προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσει έναν από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς όλων των εποχών και η νέα γενιά.

Ο Κατακλυσμός, που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 15 Δεκεμβρίου και απευθύνεται σε παιδιά από 9 χρονών (έως 99!), είναι το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον μικρό Τζακ Κόρτνεϊ, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο περιπέτειες μέσα στο 2021. 

Αν θέλετε να δείτε στην πράξη πώς δημιουργούνται νέοι αναγνώστες, ο Wilbur Smith είναι το «κλειδί» σας! 
                                                                                       

Λίγα λόγια για την υπόθεση



Ο Τζακ Κόρτνεϊ έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, οι γονείς του ταξιδεύουν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για μια συνδιάσκεψη για την προστασία της άγριας φύσης και, μαζί με τον Τζακ, όπως του είχαν υποσχεθεί, έχουν πάρει και τους φίλους του.

Όταν, εντελώς αναπάντεχα, οι γονείς του εξαφανίζονται στο πυκνό βροχοδάσος, πιθανότατα θύματα απαγωγής, κανένας δε φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει. Ο Τζακ είναι σίγουρος ότι η εξαφάνισή τους έχει σχέση με την έρευνά τους για τα ορυχεία ταντάλιου, αλλά πρέπει να το αποδείξει. Μαζί με την Αμίλια και τον Ζάντερ, ο Τζακ πρέπει να τα βγάλει πέρα με την αφιλόξενη ζούγκλα για να σώσει τους γονείς του. Στο δρόμο του θα συναντήσει πολλά εμπόδια – κι ένα απ’ αυτά είναι ένα μέλος της ίδιας του της οικογένειας, ο ξάδερφός του Κέιλεμπ Κόρτνεϊ.

Στον άγνωστο και επικίνδυνο αυτό κόσμο, πέρα από τους γορίλες, τους ελέφαντες και τους ιπποπόταμους, υπάρχουν και αδίστακτοι ληστές, μισθοφόροι και λαθροκυνηγοί. Οι τρεις φίλοι θα χρειαστούν όλο το θάρρος, την ευφυΐα και την ψυχραιμία τους για να σώσουν τις ζωές όχι μόνο των γονιών του Τζακ, αλλά και τις δικές τους.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Κατακλυσμός του Wilbur Smith, με τον Chris Wakling

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου

Τιμή: €14,40 ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN:  978-960-620-849-2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου