Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Μια Σταγόνα Έρωτα: Ένας έρωτας κόκκινος σαν το πάθος, γλυκός σαν το κρασί…

 

Αυτή τη γιορτινή περίοδο σάς καλούμε να γευτείτε μια σταγόνα από έναν έρωτα διαφορετικό. Έναν έρωτα εκρηκτικό, χειμαρρώδη και ανατρεπτικό. Έναν έρωτα που ξεκινάει από τη Δράμα για να μας ταξιδέψει μέχρι τους αμπελώνες του Μπορντό της Γαλλίας. Έναν έρωτα στο χρώμα του πάθους, κόκκινο –και γλυκό, σαν το καλύτερο κρασί….

Η Έλενα Αντωνίου, η #1 συγγραφέας αισθηματικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα, επιστρέφει με το νέο της πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα Μια Σταγόνα Έρωτα: αυτή είναι η συναρπαστική ιστορία του Φιλίπ και της Λίλιαν. Αφεθείτε στη μαγική πένα της Έλενας και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα ζευγάρι που προορίζεται να κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.   

Λίγα λόγια για την υπόθεση



Ο Φιλίπ Μαρεσάλ, γιος του σημαντικότερου οινοποιού της Γαλλίας, φτάνει στην Ελλάδα για να διαφυλάξει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Ταξιδεύει ως τη Δράμα κι εκεί έρχεται αντιμέτωπος με μια οδυνηρή αλήθεια. Ο μόνος τρόπος για να σώσει την επιχείρησή του είναι να παντρευτεί την κόρη του Έλληνα συνεταίρου του. Αποφασισμένος να αντεπεξέλθει στο χρέος του απέναντι στην οικογενειακή παράδοση, αποδέχεται την πρόταση, αν και ο ίδιος έχει δώσει υπόσχεση γάμου στην αγαπημένη του, θυσιάζοντας έτσι τα όνειρα και την προσωπική του ζωή.

Όταν η Λίλιαν Παναγιώτου ανεβαίνει στη σκηνή της Ονειρούπολης της Δράμας για την πρωτοχρονιάτικη παράσταση, δεν περιμένει ότι όλη η ζωή της θα ανατραπεί έτσι ξαφνικά. Αναγκασμένη να επιστρέψει στο πατρικό της και να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα της για να σώσει την οινοποιία τους από τα άπληστα χέρια του ετεροθαλούς αδελφού της, θα πρέπει να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της και το όνειρό της για μια λαμπερή καριέρα.

Και ενώ έχουν δεσμευθεί και οι δύο ότι θα κρατήσουν αυτόν το γάμο λευκό, κανείς τους δε δείχνει πρόθυμος να τηρήσει αυτήν την υπόσχεση. Ο Φιλίπ θα έπρεπε να είναι αδιάφορος για μια γυναίκα που του επέβαλαν να παντρευτεί. Αλλά όσο εκείνη εισβάλλει στον κόσμο του με τη φλογερή προσωπικότητά της, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για εκείνον να της αντισταθεί. Η Λίλιαν θα έπρεπε να τον μισεί αφού εξαιτίας του γκρεμίστηκαν τα όνειρά της, αλλά όσο περισσότερο γνωρίζει τον παράφορο χαρακτήρα του τόσο πιο παράφορα τον ερωτεύεται.

Με φόντο το μαγευτικό Μπορντό, Φιλίπ και Λίλιαν χάνονται σ’ έναν μεθυστικό έρωτα, και τότε βρίσκουν την ευκαιρία οι εχθροί τους να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της ευτυχίας τους…


Πληροφορίες για το βιβλίο


Μια Σταγόνα Έρωτα της Έλενας Αντωνίου

Σελίδες: 424 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 853 9  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου